Oldal kiválasztása

Traccs on the spot

2024-07-13. 20.00
Balaton Szabadidő Központ

Idén 15 éve, hogy Cseke Eszter és S. Takács András egyetemistaként útnak indították az On the Spot magyar gyártású dokumentumfilm-sorozatot. Munkájuk során bejárták az egész világot Afganisztántól az Északi-sarkkörig, filmjeiket számtalan díjjal jutalmazták világszerte. Jelenleg Balin élnek, ott született második gyermekük is, és ott forgatták legújabb sorozatukat is. Ez a beszélgetés egy ritka alkalom a személyes találkozásra Eszterrel és Andrással, utoljára két éve volt ilyen jellegű közönségtalálkozó a Traccs szervezésében.

Eszter és András most már két kisgyerekkel együtt utaznak Komodótól Pápuáig, érdekes helyeket és embereket kutatnak fel, elénk tárva földünk különleges kultúráit. Forgattak Ferenc pápával és a dalai lámával is, a diktátorok gyermekeiről szóló sorozatukat több mint 100 országban vetítették, a születésről és a gyerekkori traumák feldolgozásáról szóló On the Spot-évadok a nemzetközi közszolgálati televíziózás jelentős alkotásai.

A helyszínen kaphatóak lesznek az On the Spot Books sikerkönyvei, mint például A hosszú élet titkai, a Vissza a természethez és Robin Lim világhírű bába mindhárom könyve.

Jegyek itt.

 

Megosztás

További programok

Programok

Charlie 77

2024-07-15. 20.30 Balaton Szabadidő Központ

Koncert.

Hírek, Agora

Hírek

Udvarmozi

Szabadtéri vetítések az Arácsi Tájházban Tímár Péter filmjeiből.

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004