Oldal kiválasztása

Udvarmozi

Szerző: | 2024-07-02.

Az Arácsi Tájházban szabadtéri vetítéseket rendeznek. A három vetítésből álló júliusi sorozatban Tímár Péter rendező filmjeiből láthat válogatást a közönség.

Július 3., szerda
Moziklip (1987)
A filmben 18 előadó mutatkozik be egy-egy klip erejéig. A kertmoziszerű díszletben, rövid (szintén) zenés keretjátékkal összefűzve egy-egy klipnyi időt kapnak a bemutatkozásra a hazai pop- és újhullámos együttesek, valamint az énekesek, Katona Klári, Komár László, Müller Péter Iván, Révész Sándor, Laár András, Korom Attila, Dolák-Saly Róbert, Varga Miklós meg a többiek.

Július 17., szerda
Vakvagányok (2001)
Egy nap Ede és Zaki, a két sikertelen rockzenész elcsíp egy pályázatot: zenés darabot kell írniuk vakoknak, a Vakok Intézete jubileumára. Két éjszaka összedobják a musicalt, ám csak akkor kapják meg az ígért összeget, ha be is tanítják a gyerekeknek. Ede elkezd próbálni a fiatalokkal, de csődöt mond. Kénytelen Imola, egy vak kisfiú balett-táncos mamájának a segítségét kérni, ám Ede a próbák elején lelép, így Imola egyedül marad a vak fiatalokkal.
Főszereplők: Bozsik Yvette, Csiszár Jenő, Magyar Attila, Matatek Judit.

Július 30. kedd
Zimmer Feri
(1998)
Fikász Ferenc ötvenéves vállalkozó kibérel egy balatoni üdülőt. Terve szerint őszre kifizeti az adósságot és ennek a célnak az eléréséhez minden eszközt alkalmaznia kell: méregdrágán adja ki a szobákat, vizezi a sört, romlott húsból főz, földet kever a kávéhoz. Kizárólag a családjában bízik, bár bennük sem mindig. Felesége, lánya, veje és a néger konyhalány alkotja a „kifosztó-kombinát” legénységét.
Főszereplők: Reviczky Gábor, Pogány Judit.

A vetítések minden nap este 21 órakor kezdődnek. Az Udvarmozi a Balatonfüred Kulturális Nonprofit Kft. és az Arácsiak Egészségéért Alapítvány közös rendezvénye, Balatonfüred önkormányzatának támogatásával.

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

199. Anna-bál

2024-07-27. 18.00 Anna Grand Hotel

Bál a hagyományok jegyében.

Operagála

2024-07-26. 20.00 Gyógy tér

Szólisták koncertje.

Operafüred

2024-07-25. 20.00 Gyógy tér

Gálakoncert.

Anna Fesztivál

2024-07-22-28. Tagore sétány

Operagála, szerenádok éjszakája, szívhalászat.

DumaFüred

2024-07-19-28. Balaton Szabadidő Központ

Humoristák estjei.

Hírek, Agora

Hírek

DumaFüred 2024

A humor legnagyobb hazai fesztiválja újra a városban. DumaFüred fesztivál július 19-28. között.

füredi átlagnyögdíjas

2024.07.18.

Tegnap teljesen véletlen belebotlottam a Kisfaludyn egy 5 tagú német családba, nagyon érdekelte őket minden, ők is megjegyezték, hogy a…

Moszkító

2024.07.15.

Megtörtént a legutóbbi szúnyoggyérítés? Ismerősi körben senki sem látta a járművet, és érzésre sem lett kevesebb szúnyog.

pénz

2024.07.15.

Iszonyú drága a Balaton! A covid óta háromszorosára emelkedtek az árak a fizetések meg alig változtak. Füred megfizethetetlen. Úgy látom,…

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bmw
Monis Banner
2
Bahart