Oldal kiválasztása

DumaFüred 2024

Szerző: | 2024-06-25.

Ahogy dőreség lenne a zenerajongóktól megkérdezni, ismerik-e a Sziget fesztivált, pont annyira felesleges a DumaFüredet bemutatni a humor kedvelőinek. Így aztán annyira nem meglepő tény, hogy idén is Balatonfüreden rendezik meg a stand-up comedy fesztiválját, július 19. és 28. között. A helyszín ezúttal is a Balaton Szabadidő és Konferencia Központ, ahol jó idő esetén a szabadtéri színpadon lesznek az előadások.

Az idei Dumafüred fesztiválon a nagyérdemű megtekintheti Kőhalmi Zoltán új, önálló estjét, de végignevetheti többek között Hadházi László, Ráskó Eszter, Mogács Dániel, Janklovics Péter estjét is. A program része a “Duma Jam” Hadházi Lászlóval, Kovács András Péterrel és Litkai Gergővel.

Műsoron lesz a “Duma Swing 3.”, valamint “All Stars” előadásból sem lesz hiány, hiszen a humoristák több felállásban szórakoztatják majd a nézőközönséget. Többször színpadon lesz a Duma Aktuál, amely az elmúlt hónap történéseit dolgozza fel, lesz itt közélet, politika, súlytalan bulvár események, művészet és kultúra. Jön egy különleges est is a Szittya Dekameron, amelyen Hadházi László adja elő Az utolsó éjszaka joga című önálló estjét.

A július 19. és 28. között zajló fesztivál részletes programja megtalálható itt a honlapon, illetve a dumafured.hu oldalon is.

 

 

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

Charlie 77

2024-07-15. 20.30 Balaton Szabadidő Központ

Koncert.

Hírek, Agora

Hírek

Szúnyogirtás Füreden

Ismét szúnyoggyérítést tartanak a városban. Június 24-én lesz a földi kémiai irtás.

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004