Oldal kiválasztása

Sokan költöttek Füreden

Szerző: | 2024-09-15.

Több mint 9 milliárd forintot használtak fel keretükből nyáron a K&H SZÉP-kártya birtokosok, a top 3 nyári helyszín pedig Siófok, Balatonfüred és Sárvár volt. A pénzintézet tájékoztatása szerint egyre népszerűbbek a digitális megoldások is.

Több mint 9 milliárd forintot nyaraltak el a K&H SZÉP-kártya tulajdonosok. Június-július-augusztus folyamán 5 százalékkal magasabb volt a költési szint a tavalyi év azonos időszakához képest. A teljes forgalom így az év első nyolc hónapjában átlépte a 20,6 milliárd forintot, ami azonban még így is 2 százalékkal elmarad az egy évvel ezelőtti eredményektől.

Legnagyobb forgalom a hazai fürdővárosokban volt. Sorrendben Siófokon, Balatonfüreden, Sárváron és Hajdúszoboszlón költötték a legtöbbet a kártyabirtokosok. Nem fürdővárosként egyedül Nyíregyháza került be a top 5-be.

Volt miből fedezni a nyári kikapcsolódást, ugyanis a három hónap alatt közel 8 milliárd forint jóváírás történt a kártyabirtokosok számára, ami 7 százalékkal magasabb a tavalyi, ebben az időszakban történt jóváírásoknál.

Az év első nyolc hónapját vizsgálva több mint 20,4 milliárd forint juttatást fizettek a cégek a kártyabirtokosoknak, ami 9 százalékos növekedést jelent az elmúlt év azonos időszakához képest. A K&H vezette be elsőként a digitális SZÉP-kártyát, amely az elfogadóhelyek több mint felénél, 22 ezer helyen már elérhető.

 

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

Filmklub: RRR

2024-09-24. 18.00 Balaton Mozi

Indiai akciófilm.

Hírek, Agora

Hírek

Közel ezren tekertek

A zord időjárás ellenére a BalatonFondón közel ezren indultak el.

Eboltás

Szeptember 12-én, csütörtökön kampányoltást tartanak a kutyáknak a város több pontján.

slam

2024.09.15.

Na, ha legalább valami újat írt volna! Ismerős a stílusa, hogy nem 79 éves, arra mérget veszek. De ez mindegy…

egy füredi+13ezer

2024.09.14.

Nem tudom, a T. Szerkesztőség milyen irányvonalak szerint dönt arról, hogy itt mit enged át. De kérem, legyenek kedvesek és…

dunántuli szakmabeli

2024.09.14.

Szintén füredi-nek. Az utolsó 3 sorában elegánsan burkolva netán arra céloz, hogy azok a páriák, akik főleg a strandi büfékben…

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bmw
Szerencsejáték Zrt
Bahart