Oldal kiválasztása

Áramszünet a városban

Szerző: | 2024-10-24.

Veszprém megye áramellátásának zavartalansága érdekében az E.ON Hungária Csoport néhány órás áramszünettel járó hálózatbővítéseket végez az ősz folyamán. A vállalat szakemberei részben feszültség alatti technológiával dolgoznak, a hálózatfejlesztési munkák egy részét azonban, biztonsági és életvédelmi okokból, csak az energiaszolgáltatás kikapcsolása mellett tudják elvégezni. A beruházások az áramhálózat stabilitását, kapacitásbővítését, a hibák megelőzését szolgálják.

A több települést is érintő beavatkozások miatt, több egymást követő napon is áramszünetre kell számítani. A vállalat ígérete szerint a beruházások befejeztével megbízhatóbb hálózat szolgálja majd ki az ügyfeleket, csökkennek a feszültségingadozások, illetve az áramhálózati hibák.

Balatonfüreden az E.ON szakemberei a szolgáltatásminőségét javítják, erősítik, és hálózatfejlesztési munkálatokat végeznek – áll a cég közleményében.

Hogy a fejlesztések a lehető legkisebb kényelmetlenséget okozzák a lakosságnak, a munkálatokat jellemzően 8-16 óra között végzik el, amikor a legkevesebben vannak otthon. 16 óra után – vagy még hamarabb – az E.ON minden esetben visszakapcsolja az áramot az otthonokban.
Balatonfüreden november 7-én, csütörtökön és 8-án pénteken, illetve november 11-12-én, kell majd áramszünetre számítani a munkálatok miatt.

Az E.ON a tervezett üzemszünetekről minden esetben postai úton értesítést küld az érintetteknek, de az ügyfelek részletes információt találhatnak az E.ON Hungária Csoport honlapján, sőt néhány kattintással személyre szóló elektronikus értesítés is kérhető.

 

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

Arácsi habzás

2024-10-26. 17.00 Arácsi Népház

Kézműves sörök bemutatója.

Hírek, Agora

Hírek

Forgalomkorlátozás

Közműépítési munkálatok miatt ideiglenes forgalomkorlátozást vezetnek be a Koloska utcában.

Büntetések az utakon

Országosan fokozott ellenőrzést tart a rendőrség az utakon. Jelentős büntetésre számíthatnak a mobilozók.

füredi átlagnyug(nyög)díjas

2024.10.08.

Eszerint ha időpontra megyek Pestre, (novembertől, egészségügyi okokból, mert Veszprém egy rémálom, tegnap 2,5 órát próbáltam az Sztk-ban valamit elérni,…

Szerettem vonatozni

2024.10.05.

Én 4 óra 30 percig utaztam Balatonfüred Bp között. Székesfehérváron lekéstük a délipartról érkezö express vonatot és nem volt mozdony!…

Mert ha elindul a vonat...

2024.09.26.

Biztos nem Belgrádba ment a kérdéses járat... Akkor nem, hogy 32 percet késett volna, hanem 32 perccel előbb érkezett volna…

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hirdetés

anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bmw
Mvm Cmyk Emblem Mg
Szerencsejáték Zrt
Bahart