Oldal kiválasztása

Dr. Kiszely Pál

A balatonfüredi 8. sz. egyéni választókerület polgárai a 2002. évi helyhatósági választások során negyedik alkalommal tiszteltek meg bizalmukkal és választottak meg önkormányzati képviselőnek.

Feladatom az önkormányzat oktatási, kulturális sport és ifjúságpolitikai feladatainak koordinálása, valamint a településfejlesztéssel és településüzemeltetéssel, a környezetvédelemmel és természetvédelemmel kapcsolatos intézkedések felügyelete. Figyelemmel kísérem a kistérségi együttműködés további lehetőségeit. Részt veszek a testvérvárosi kapcsolatok fejlesztésében, aktív közreműködésemmel alakult ki a romániai Kovásznával a testvérvárosi együttműködés. Dolgozom – Lathi finn várossal közösen – a környezetvédelem és a horgászturizmus fejlesztésével kapcsolatos nemzetközi projekten. Közreműködésemmel került bevezetésre a városban a szelektív hulladékgyűjtés. Kiemelt figyelmet fordítok a környezeti nevelésre, a horgászturizmust a horgászversenyek szervezésével segítem elő.

Régi füredi lakos vagyok. Az óvodától az érettségiig itt tanultam. Egyetemi tanulmányaimat az Eötvös Loránd Tudományegyetemen folytattam. A pécsi Tanárképző Főiskolán angol nyelvből diplomáztam. Biológiából doktorátust szereztem. Nyelvtudásom: angol, német, spanyol és egy kis francia.
Feleségem füredi születésű, pedagógusként a Randóti M. Általános Iskolában dolgozik. Péter fiam végzős kertészmérnök hallgató, Zita lányom angol-amerikanisztika szakon tanul az Eötvös Lóránd Tudományegyetemen.

Balatonfüred olyan fejlesztését igyekszem támogatni, amely lehetőséget ad arra, hogy egyre jobb legyen itt élni és itt szabadidőt eltölteni. E cél elérése érdekében az infrastruktúra fejlesztését, a város turisztikai vonzerejének növelését szeretném elősegíteni. Támogatom a város csatornázottságának fejlesztését, az úthálózat rekonstrukcióját, a hulladékgazdálkodás tökéletesítését és a vízzel való helyes gazdálkodást. A turisztikai vonzerőt a város történelmi és kulturális valamint természeti adottságainak és értékeinek jobb kihasználásával, értelmes szabadidős programok fejlesztésével képzelem el.

Megosztás

Programok

Hírek, Agora

Hírek

Rendőrségi bemutató

Nyárindító megnyitó ünnepség Balatonfüreden, a Vitorlás téren május 22-én.

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004