Oldal kiválasztása

Dr. Kiszely Pál

A balatonfüredi 8. sz. egyéni választókerület polgárai a 2002. évi helyhatósági választások során negyedik alkalommal tiszteltek meg bizalmukkal és választottak meg önkormányzati képviselőnek.

Feladatom az önkormányzat oktatási, kulturális sport és ifjúságpolitikai feladatainak koordinálása, valamint a településfejlesztéssel és településüzemeltetéssel, a környezetvédelemmel és természetvédelemmel kapcsolatos intézkedések felügyelete. Figyelemmel kísérem a kistérségi együttműködés további lehetőségeit. Részt veszek a testvérvárosi kapcsolatok fejlesztésében, aktív közreműködésemmel alakult ki a romániai Kovásznával a testvérvárosi együttműködés. Dolgozom – Lathi finn várossal közösen – a környezetvédelem és a horgászturizmus fejlesztésével kapcsolatos nemzetközi projekten. Közreműködésemmel került bevezetésre a városban a szelektív hulladékgyűjtés. Kiemelt figyelmet fordítok a környezeti nevelésre, a horgászturizmust a horgászversenyek szervezésével segítem elő.

Régi füredi lakos vagyok. Az óvodától az érettségiig itt tanultam. Egyetemi tanulmányaimat az Eötvös Loránd Tudományegyetemen folytattam. A pécsi Tanárképző Főiskolán angol nyelvből diplomáztam. Biológiából doktorátust szereztem. Nyelvtudásom: angol, német, spanyol és egy kis francia.
Feleségem füredi születésű, pedagógusként a Randóti M. Általános Iskolában dolgozik. Péter fiam végzős kertészmérnök hallgató, Zita lányom angol-amerikanisztika szakon tanul az Eötvös Lóránd Tudományegyetemen.

Balatonfüred olyan fejlesztését igyekszem támogatni, amely lehetőséget ad arra, hogy egyre jobb legyen itt élni és itt szabadidőt eltölteni. E cél elérése érdekében az infrastruktúra fejlesztését, a város turisztikai vonzerejének növelését szeretném elősegíteni. Támogatom a város csatornázottságának fejlesztését, az úthálózat rekonstrukcióját, a hulladékgazdálkodás tökéletesítését és a vízzel való helyes gazdálkodást. A turisztikai vonzerőt a város történelmi és kulturális valamint természeti adottságainak és értékeinek jobb kihasználásával, értelmes szabadidős programok fejlesztésével képzelem el.

Megosztás

Programok

< 2022 >
Október

Hírek, Agora

Hírek

Rajzpályázat

„Ha nagy leszek, Bohócdoktor leszek” címmel rajzpályázatot hirdet a Karitáció Alapítvány.

Agora

  • Attila2024-02-28 17.10AgoraÍzléses közterületek Füreden? De mi lesz a lakóteleppel ,évek óta nem kezelik rendesen a növényeket ,bokrokat, fákat. Több szolgáltató feltúrta
  • Hát csak nem már megint egy átkozott szálloda?2024-02-23 16.27AgoraÉs ráadásul annyira szép zöld, hogy csak na. De a lényeg, hogy a turizmus nem cél, hanem eszköz. Az egyik
  • Rendelethez2024-02-23 16.24AgoraKöszönöm az információt! És egyben nagyon gratulálok az illetékeseknek.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Gazdabolt
Bahart
image004