Pálffy Károlyné

(szül.: Andó Angéla)

59 éves nyugdíjas pedagógus vagyok. 35 éven át tanítottam a város oktatási intézményeiben, ebből 23 évet a lakótelepi Eötvös Loránd Általános Iskolában. Férjem rajztanár, festőművész, 8 éve már nyugdíjas. Két fiunk van egyetemet végzett, ma már önálló életet élnek és két gyönyörű unokával is megajándékoztak.
Választóim akaratából már 12 éve független képviselőként dolgoztam a város testületében. 10 éven át a Művelődési, Oktatási és Sport Bizottság elnökeként, 8 évig a Szociális és Egészségügyi Bizottság, és az utóbbi 4 évben a Településfejlesztési, Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Bizottság tagjaként is tevékenykedtem.
2010. október 3-án ismét független képviselőként kerületem a már kisebb létszámú képviselő testületbe, ahol a Településfejlesztési, Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Bizottság elnökének és a Humán Erőforrás Bizottság tagjának választottak meg.
Emberi kapcsolataimban a legfontosabb értéknek a hitelességet, az empátiát és a toleranciát tartom.
Pedagógusi és képviselői munkámat mindig a tenni akarás és a javítószándék vezérelte, és igyekeztem Gróf Széchényi István intelmét megfogadni:
„Az ember annyit ér, amennyit használ.”
Képviselőként és bizottságelnökként is támogatok minden olyan kezdeményezést, határozatot, programot, amelynek hatására a város fejlődik, gazdagodik, természeti adottságaihoz, hagyományaihoz méltón – és elősegíti lakóinak boldogulását.
Olvass tovább

Hozzászólások lezárva.