Oldal kiválasztása

Radnóti Miklós Általános Iskola

Balatonfüred, Nádor u. 17.
Tel: +36/87/481-759 Tel/fax: +36/87/482-409
Web: www.radnotim-bf.sulinet.hu

E-mail: radnoti@radnotim-bf.sulinet.hu

Igazgató: Steierlein István

Adószáma: 16881479-2-19
OTP számlaszáma: 11748069-15429207-34520008

Alapítványaink:
„RADNÓTI MIKLÓS ÁLTALÁNOS ISKOLA JÖVŐJÉÉRT”
Számlaszáma: 73200110-11285744
Adószáma: 18918830-1-19

Iskolánk jelmondata: Minden, ami az iskolában történik, a gyermek boldogságát: adottságainak kibontakoztatását, a siker örömét, a tudás megszerzését, az alkotást, a közösséghez tartozás élményeit kell, hogy szolgálja.
Intézményünk szakos ellátottsága 100%-os.
Iskolánk 16 tanulócsoporttal működő intézmény. Emelt szintű nyelvoktatást biztosít német és angol nyelvből, valamint testnevelésből. Mindhárom tantárgyból a heti óraszám 5.
3. évfolyamtól számítástechnikát oktatunk heti egy órában. A mindennapos testnevelést a testnevelés órákon kívül tömegsport órákkal, edzésekkel (labdarúgás, kézilabda, kosárlabda, atlétika, torna, tenisz) színesítjük.
A téli időszakban úszást oktatunk, sítábort szervezünk Ausztriába.
Nyáron vízi vándortábor, honismereti tábor, számítástechnika tábor, énekkari tábor, képzőművészeti tábor bővíti programjainkat.
Részt veszünk az Országos Diákolimpia felmenő rendszerű versenyein 10-12 sportágban.
A tehetséggondozást szakkörök (énekkar, honismeret, kémia, rajz, számítástechnika, matematika, felvételi előkészítő) segítségével színesítjük.
Évfolyamonként a felső tagozaton csoportbontások biztosítják a tanulóknak képességeik szerinti haladását.
A felzárkóztatást korrepetálással oldjuk meg tantárgyanként, illetve felhasználjuk erre a napközit és a tanulószobát is. Minden alsó tagozatos osztálynak külön napközis csoportot biztosítunk. Az osztálytanító és a napközis nevelő összehangolt munkája biztosítéka a jó tanulmányi eredménynek. Az SNI-s tanulókkal fejlesztő pedagógus foglalkozik.
A Táltos alapfokú művészeti oktatás keretében heti 4 órában, 6 csoportban kézműves, drámajáték, néptánc foglalkozásokat tartunk tehetséges tanulóink számára.
Diákönkormányzatunk rendezvényei (farsang, „Madarak és fák napja”, Radnóti Hét, iskolarádió, iskolaújság, klubdélután) hozzájárul tanulóink családias hangulatú közösségi életéhez.
Iskolánk rendelkezik a szükséges szaktantermekkel, tornateremmel, konditeremmel, szilárd burkolatú kézilabda és kosárlabda, valamint egy műfüves pályával. A kultúrált étkezéshez konyhával és ebédlővel. Könyvtárral, mely számítógéppel, TV-vel, videóval és projektorral felszerelt. Két számítástechnika tanteremmel. Büfével és mintegy 10.000 m 2 parkosított területtel, melyen szabad idejüket gondtalanul tölthetik el tanulóink.

Steierlein István
igazgató

Megosztás

Programok

Hírek, Agora

Hírek

Szúnyogirtás Füreden

Ismét szúnyoggyérítést tartanak a városban. Június 24-én lesz a földi kémiai irtás.

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004