Oldal kiválasztása

Jogi nyilatkozat

Szerző: | 2011-02-28.

A balatonfured.hu Balatonfüred városának (későbbiekben kiadó) hivatalos honlapja.

A balatonfured.hu weboldalainak megtekintésével elfogadja az általunk ezen az oldalon meghatározott feltételeket. Kérjük, hogy ne használja a  weboldalainkat, ha ezekkel a feltételekkel nem ért egyet!

A balatonfured.hu oldalon található tartalom a szerzők és a kiadó szellemi tulajdona. A felhasznált hírek, fotók, videók szerzői jogvédelem alatt állnak, a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni.

A balatonfured.hu fenntart minden, a lap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A laphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.

Szerzői jogok

A balatonfured.hu weboldalainak tartalma szerzői jogvédelem alá tartozik. Az oldalon szereplő írások, képek, videóanyagok szerzői jogaival azok szerzői, szerkesztői rendelkeznek. A szerzői jogokról szóló törvény 10. paragrafus, 18. paragrafus, illetve a 36. paragrafus 2. bekezdése alapján nyilatkoztak arról, hogy megtiltják anyagaik minden, személyes tájékozódáson túli felhasználását. Tilos a szerzők illetve a felelős szerkesztők előzetes engedélye nélkül a tartalom egészét vagy egyes részeit (szöveg, grafika, fotó, videóanyag) bármely formában átruházni, terjeszteni, reprodukálni, közölni vagy a saját személyes használatot meghaladó mértékben tárolni esetleg kinyomtatni.

A balatonfured.hu oldalon megjelent tartalmak (írások, képek, videók) vagy oldalak egyes részleteinek más oldalba való belinkeléséhez csak írásos megállapodással járulunk hozzá. A honlap tartalmának bármilyen célú szolgáltatásként való tovább felhasználása hangsúlyozottan csak a szerző előzetes írásbeli engedélyével és csakis a forrás pontos megjelölésével történhet.
A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A szerző illetve a kiadó követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

Az oldalról rövid, 1-2 mondatos ajánlót, bárki elhelyezhet saját felületén külön hozzájárulásunk nélkül, azzal a feltétellel, hogy az átvevő
a) nem módosítja az eredeti információt,
b) a lapra utaló egyértelmű hivatkozást, az oldalra mutató közvetlen linkelési lehetőséget minden közlésnél feltünteti.

A felelősség kizárása

A balatonfured.hu oldalakon külső honlapokra mutató kapcsolatok (linkek)  is találhatók. A kiadó semminemű felelősséget nem vállal e  kapcsolatok által elért honlapok tartalmáért, illetve e honlapok  adatkezelési biztonságáért.

A kiadó továbbá nem tartozik felelősséggel azon károkért, amelyek
•    a weboldalak használatával kapcsolatosak,
•    a weboldalak használatából, használatra képtelen állapotából származnak,
•    a weboldalak nem megfelelő működéséből,  hiányosságából, hibájából, üzemzavarból,  információtovábbítási késedelemből, vírusból vagy  vonalhibából keletkeznek.

Más által rendelkezésre bocsátott anyagok

Amennyiben anyagot ad át rendelkezésünkre, azzal vállalja,  hogy az anyag alkalmas a nyilvánosságra hozatalra és hozzájárul annak a kiadó általi részbeni vagy teljes nyilvánosságra  hozatalához, a tartalom felhasználásához.

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

Hírlevélre történő feliratkozás

A balatonfured.hu internetes portált üzemeltető Balatonfüred Város Önkormányzata (székhely: Balatonfüred, Szent István tér 1. a továbbiakban: Adatkezelő) a Felhasználó (azaz a balatonfured.hu tartalom-szolgáltatását igénybe vevő, a honlapra, alkalmazásba belépő, a hírlevélre feliratkozó), hozzájárulásával kezeli a Felhasználó által a hírlevélre feliratkozáskor megadott email címet. A hírlevélre való feliratkozás csak a Felhasználó – jelen tájékoztatás szerinti – adatkezeléséhez való hozzájárulásával valósulhat meg.
Az adatkezelés célja: rendszeres hírlevél küldése a Felhasználó részére. Az adatkezelés időtartama: a hírlevélküldési szolgáltatás nyújtásának időtartama, illetve a hírlevél küldéséről történő leiratkozás időpontja. A hírlevélről a hírlevél alján található linkre kattintva lehet leiratkozni. A hírlevélről történő leiratkozás a hozzájárulás visszavonásának tekintendő. A hozzájárulás visszavonásával a kezelt adatok törlésre kerülnek. Az Adatkezelő az adatokat nem továbbítja.

Hírlevélküldő rendszert üzemeltető cég neve: WooCommerce, Inc.
Hírlevélküldő rendszert üzemeltető cég székhelye: 60 29th Street #343 San Francisco
Hírlevélküldő rendszert üzemeltető cég telefonszáma: 877) 273-3049
Hírlevélküldő rendszert üzemeltető cég weboldala: www.mailpoet.com

Az Adatfeldolgozó az Adatkezelővel kötött szerződés alapján közreműködik a hírlevelek kiküldésében. Ennek során az Adatfeldolgozó az érintett nevét és e-mail címét a hírlevélküldéshez szükséges mértékben kezeli.

 

 

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

Hamvas Napok

2024-03-22-23. Irodalmi Szalon

Irodalom és filozófia Hamvas Béla jegyében.

< 2021 >
Március

Hírek, Agora

Hírek

Teljes útzár

Március 11-14. között ívóvíz hálózati munkálatok miatt teljes útlezárás lesz a Táncsics utcában.

Agora

  • Mária2024-03-17 14.24AgoraSokan voltak a koncerten, teltház volt. Többször hallottam zenélni, de ez volt eddig a legjobb műsora.
  • cinikus2024-03-17 09.05AgoraSzép volt az ünnepi beszéd. Még szebb lett volna, ha a nagyobbik részét nem a központban írták volna.
  • morze2024-03-17 08.51AgoraSzép gondolattal zárja a polgármester a beszédét. Valóban jó és érdemes itt élni. De az lenne a kérésem, hogy a

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004