Oldal kiválasztása

Nyitnak a hotelek

Szerző: | 2011-04-26.

Újra fogadóképes a város két legnagyobb hotelje. Az Annabella már húsvétra kinyitott, közel telt ház volt a szállóban az ünnepen, a Marina pedig, amelyben rég nem látott fejlesztések történtek, a napokban nyit. Az előfoglalások alapján az igazgató a tavalyinál jobb szezonra számít.

 

– Már most szép számmal vannak előfoglalásaink mindkét hotelben. Bár a Balatonnál egy esetleges rossz idő sok mindent befolyásol, úgy látom, a tavalyinál jobb szezonra számíthatunk. Teszünk is ezért, hiszen különböző új akciókkal és kedvezményekkel várjuk a vendégeket, a Marina Hotelben pedig jelentős, százmilliós beruházás történt. Megújult tizenkét apartman, negyven szobának kicseréltük a nyílászáróit és légkondicionálót szereltünk fel. Ezzel régi vágya és igénye teljesül a vendégeknek – vélekedett Nagy Jenő.

A Danubius Hotels Group cégcsoporthoz tartozó két hotel igazgatója hangsúlyozta: bár jelentősen megnőtt az online foglalások száma, még mindig az a tendencia, hogy a vendégek szinte az utolsó pillanatig kivárnak a szobafoglalással, holott a tapasztalat azt mutatja, ahhoz, hogy a fő szezonban biztos szálláshoz jusson a vendég az utazás előtt 2-3 héttel érdemes lefoglalnia a szobát. A hotelekben továbbra is több a hazai turista, a vendégek közel negyven százaléka érkezik külföldről. A 349 szobával rendelkező Marinát saját strandja és az all inclusive szolgáltatása miatt elsősorban a gyermekes családok keresik, a nyolcszáz vendéget befogadni képes Annabellát többnyire a hagyományos balatoni nyaralást kedvelők részesítik előnyben. A vendégek leggyakrabban 4-5 éjszakát töltenek a hotelekben, de népszerűek a hosszú hétvégék is.

– Érezhetően megnőtt a város iránti kereslet. Sok év munkája van ebben, az okok szerteágazóak: a látványos városfejlesztésen át a megnőtt programkínálatig sok minden szerepet játszik ebben. Füred jó márkanév, jó híre van a városnak, a Balatont választó hazai turisták előszeretettel nyaralnak itt – mondta Nagy Jenő, akivel a napokban készült videó-interjú itt látható.

balatonfured.hu

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

Hírek, Agora

Hírek

Szúnyogirtás Füreden

Ismét szúnyoggyérítést tartanak a városban. Június 24-én lesz a földi kémiai irtás.

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004