Oldal kiválasztása

Kinyit a Sundance Park

Szerző: | 2011-05-31.

Június első hétvégéjén kinyit a Sundance Park. Hónapokon át kétséges volt a sokat kritizált szórakoztató centrum sorsa, most úgy tűnik, megoldódtak az üzemeltetési problémák, egyelőre az idei szezonban biztosan működik majd a park. Három nagy zenés buli lesz a nyáron.

Június 3-án, péntek délután a veterán autók sajátos versenye, másnap pedig bemutatója lesz az első program, még júniusban a BikeFest rendezvényeinek is helyet ad a park. Várhatóan minden hónap végén lesz egy-egy nagy zenés buli is a szórakoztató centrumban, ezeket az Aquaparkot üzemeltető Maspeddel közösen rendezik majd meg.
Hat bár, három diszkó, két étterem és egy 35 szobás bulihotel várja a vendégeket, az üzletek mintegy hetven százaléka már a hétvégén kinyit, a többiek néhány napos csúszással. A kifogásolt üzleteket megszüntették, hangmérnökök segítségével csökkentették a hangerőt és a helyi rendőrséggel egyeztetve megszervezték a szórakoztató centrum vendégeinek kulturált hazajutását.

– Tízmillió forintot költöttünk az épületek felújítására, a külső munkálatok befejeződtek, néhány épületben még kisebb-nagyobb átalakítások zajlanak. Egyetlen egy üzlet van még, amely bérlőre vár, ezenkívül mindegyiket sikerült kiadni, több helyi vállalkozó is érdekelt – válaszolta érdeklődésünkre Zámbó Attila, az S.D. Park Üzemeltető Kft. társtulajdonosa, aki hozzátette: a négyhektáros területen 46 épületben 136 különálló ingatlan működik 83 tulajdonossal társasházi formában.
– Igyekeztünk körültekintően eljárni, minden, korábban gondot okozó problémára megoldást találni. Folyamatosan egyeztetünk a polgármesterrel illetve a füredi rendőrkapitánysággal, bízom benne, hogy a park működése a vendégek és a városlakók számára egyaránt elfogadható lesz – mondta végül Zámbó Attila.

balatonfured.hu

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

Hírek, Agora

Hírek

Szúnyogirtás Füreden

Ismét szúnyoggyérítést tartanak a városban. Június 24-én lesz a földi kémiai irtás.

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004