Oldal kiválasztása

Kinyit a Sundance Park

Szerző: | 2011-05-31.

Június első hétvégéjén kinyit a Sundance Park. Hónapokon át kétséges volt a sokat kritizált szórakoztató centrum sorsa, most úgy tűnik, megoldódtak az üzemeltetési problémák, egyelőre az idei szezonban biztosan működik majd a park. Három nagy zenés buli lesz a nyáron.

Június 3-án, péntek délután a veterán autók sajátos versenye, másnap pedig bemutatója lesz az első program, még júniusban a BikeFest rendezvényeinek is helyet ad a park. Várhatóan minden hónap végén lesz egy-egy nagy zenés buli is a szórakoztató centrumban, ezeket az Aquaparkot üzemeltető Maspeddel közösen rendezik majd meg.
Hat bár, három diszkó, két étterem és egy 35 szobás bulihotel várja a vendégeket, az üzletek mintegy hetven százaléka már a hétvégén kinyit, a többiek néhány napos csúszással. A kifogásolt üzleteket megszüntették, hangmérnökök segítségével csökkentették a hangerőt és a helyi rendőrséggel egyeztetve megszervezték a szórakoztató centrum vendégeinek kulturált hazajutását.

– Tízmillió forintot költöttünk az épületek felújítására, a külső munkálatok befejeződtek, néhány épületben még kisebb-nagyobb átalakítások zajlanak. Egyetlen egy üzlet van még, amely bérlőre vár, ezenkívül mindegyiket sikerült kiadni, több helyi vállalkozó is érdekelt – válaszolta érdeklődésünkre Zámbó Attila, az S.D. Park Üzemeltető Kft. társtulajdonosa, aki hozzátette: a négyhektáros területen 46 épületben 136 különálló ingatlan működik 83 tulajdonossal társasházi formában.
– Igyekeztünk körültekintően eljárni, minden, korábban gondot okozó problémára megoldást találni. Folyamatosan egyeztetünk a polgármesterrel illetve a füredi rendőrkapitánysággal, bízom benne, hogy a park működése a vendégek és a városlakók számára egyaránt elfogadható lesz – mondta végül Zámbó Attila.

balatonfured.hu

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

Mácsai24

2024-07-20. 16.00 Vaszary Galéria

Kiállításmegnyitó.

DumaFüred

2024-07-19-28. Balaton Szabadidő Központ

Humoristák estjei.

Charlie 77

2024-07-15. 20.30 Balaton Szabadidő Központ

Koncert.

Hírek, Agora

Hírek

Udvarmozi

Szabadtéri vetítések az Arácsi Tájházban Tímár Péter filmjeiből.

zene nyugdíjasoknak

2024.07.09.

Minden évben ugyanaz a téma. Miért csak olyan koncertek vannak a városban, amelyek a nyugdíjas korosztályhoz szólnak? Fenyő, Neoton, Kovács…

fény

2024.06.25.

Szép lett az Esterházy kastély, de este vak sötétben kell arrafelé mászkálni. Egyetlen lámpa nem világítja meg azt a szép…

film

2024.06.07.

Elég érdekes a filmfesztivál helyi programja. Gyakorlatilag a nagyobb filmeket csak Veszprémben lehet látni, itt és Almádiban elsősorban a kisebb…

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Monis Banner
2
Bahart