Oldal kiválasztása

Vonulnak

Szerző: | 2011-06-10.

Újra átvonul Füreden a Harley-Davidson menet, amely szombaton délben indul az alsóörsi Európa Kempingből. A szokásokhoz híven kétszer húznak át a városon, lesz tehát idő a nézelődésre. A 71-es főút, a körforgalom, visszafelé pedig az Arácsi út ígérkezik a legjobb megfigyelő helynek.

 

Megint lehet pacsizni a motorosokkal, kis sámlin kiülni az útszélére nézelődni, fényképezni mobillal így-úgy, a gyereket a nyakba venni és mutatni neki egy Harley-ra erősített állatkoponyát, de legalább egy agancsos sisakot, szemügyre venni a félmeztelen lányokat és a legjobb fazonokat, lökdösődni az út mentén, hogy lásson az asszony meg a mama is, jó hangosan összeveszni mindenki előtt azon, meddig nézzük még a menetet, nevetni a műmájereken, ismerőst keresni, vagy csak integetni boldog-boldogtalannak, fagyival a kézben jelentőségteljesen magyarázni a többieknek, vörösre süttetni a tarkót az aszfalt mellett és leginkább szívni a benzingőzt.

Magyarország tagadhatatlanul legnépszerűbb motoros találkozójának szokásos felvonulása hajt át a városon. Íme, a tervezett útvonal:

Alsóörs, Endrődi utca – Csopak – Balatonfüred 71-es főút– Balatonfüred körforgalom – Tihany – Aszófő – Balatonfüred Arácsi út– Csopak – Paloznak – Lovas – Felsőörs – Balatonalmádi – Alsóörs Európa Kemping.

balatonfured.hu

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

Mácsai24

2024-07-20. 16.00 Vaszary Galéria

Kiállításmegnyitó.

DumaFüred

2024-07-19-28. Balaton Szabadidő Központ

Humoristák estjei.

Hírek, Agora

Hírek

DumaFüred 2024

A humor legnagyobb hazai fesztiválja újra a városban. DumaFüred fesztivál július 19-28. között.

Udvarmozi

Szabadtéri vetítések az Arácsi Tájházban Tímár Péter filmjeiből.

Moszkító

2024.07.15.

Megtörtént a legutóbbi szúnyoggyérítés? Ismerősi körben senki sem látta a járművet, és érzésre sem lett kevesebb szúnyog.

pénz

2024.07.15.

Iszonyú drága a Balaton! A covid óta háromszorosára emelkedtek az árak a fizetések meg alig változtak. Füred megfizethetetlen. Úgy látom,…

zene nyugdíjasoknak

2024.07.09.

Minden évben ugyanaz a téma. Miért csak olyan koncertek vannak a városban, amelyek a nyugdíjas korosztályhoz szólnak? Fenyő, Neoton, Kovács…

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Monis Banner
2
Bahart