Oldal kiválasztása

Vonulnak

Szerző: | 2011-06-10.

Újra átvonul Füreden a Harley-Davidson menet, amely szombaton délben indul az alsóörsi Európa Kempingből. A szokásokhoz híven kétszer húznak át a városon, lesz tehát idő a nézelődésre. A 71-es főút, a körforgalom, visszafelé pedig az Arácsi út ígérkezik a legjobb megfigyelő helynek.

 

Megint lehet pacsizni a motorosokkal, kis sámlin kiülni az útszélére nézelődni, fényképezni mobillal így-úgy, a gyereket a nyakba venni és mutatni neki egy Harley-ra erősített állatkoponyát, de legalább egy agancsos sisakot, szemügyre venni a félmeztelen lányokat és a legjobb fazonokat, lökdösődni az út mentén, hogy lásson az asszony meg a mama is, jó hangosan összeveszni mindenki előtt azon, meddig nézzük még a menetet, nevetni a műmájereken, ismerőst keresni, vagy csak integetni boldog-boldogtalannak, fagyival a kézben jelentőségteljesen magyarázni a többieknek, vörösre süttetni a tarkót az aszfalt mellett és leginkább szívni a benzingőzt.

Magyarország tagadhatatlanul legnépszerűbb motoros találkozójának szokásos felvonulása hajt át a városon. Íme, a tervezett útvonal:

Alsóörs, Endrődi utca – Csopak – Balatonfüred 71-es főút– Balatonfüred körforgalom – Tihany – Aszófő – Balatonfüred Arácsi út– Csopak – Paloznak – Lovas – Felsőörs – Balatonalmádi – Alsóörs Európa Kemping.

balatonfured.hu

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

Hírek, Agora

Hírek

Rendőrségi bemutató

Nyárindító megnyitó ünnepség Balatonfüreden, a Vitorlás téren május 22-én.

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004