Oldal kiválasztása

Mindenki a strandokon

Szerző: | 2011-07-09.

A Kisfaludyn strandkönyvtár működik, sőt egyes napokon játszóházi foglalkozások várják a gyerekeket. Az Esterházyn élményfürdő csúszdákkal és a napokban nyit az exkluzívnak szánt vízre épített bár is. Jók és szerethetők a füredi strandok, de akárhogy is, itt egy a lényeg: hány fokos a Balaton?

Annak ellenére, hogy a hét elején még csak 19-20 fokos volt a tó hőmérséklete, pár nap alatt sokat melegedett a víz, jelenleg 23-24 fok között ingadozik. Minden ideális tehát a fürdőzéshez. Az UV-B sugárzás továbbra is erős, ezért hűsítő, szalmakalap, durva naptej elengedhetetlen. A város mindkét strandját ellepték a vendégek, de még van hely!

Nézzük a fürdés mellett mit kínálnak a város strandjai:

A Kisfaludyn strandkönyvtár üzemel egészen augusztus 31-ig.

Nyitva tartás: hétfőtől szombatig 12.00-től 18.00 óráig, vasárnap és rossz idő esetén zárva.

Szolgáltatások: ingyenes beiratkozás és kölcsönzés, folyóirat és könyvkölcsönzés. A könyvtár szolgáltatásai előzetes regisztráció, illetve beiratkozás után vehetők igénybe. A beiratkozás ingyenes, a regisztrációhoz személyi igazolvány és lakcímkártya szükséges. Gyermekek 14 év alatt szülői hozzájárulással iratkozhatnak be.

Kölcsönözhetők: könnyű nyári olvasmányok, regények, ismeretterjesztő könyvek, kötelező és ajánlott irodalom, magyar és idegen nyelvű könyvek. Kívánságra a Városi Könyvtár állományából másnapra a kért könyv megérkezik.

Strand-játszóházi foglalkozások: csak strandidőben!

július 9-én (szombaton), 11-én (hétfőn), 16-án (szombaton),
augusztus 1-jén (hétfőn), 8-án (hétfőn), 15-én (hétfőn), 22-én (hétfőn), 29-én (hétfőn) – a felsorolt napokon 14.00-től 17.00 óráig.

A foglalkozások alkalmanként 1-1 témában: nemezelt labda, szövés táblán, pillangó tűnemezeléssel, színes szélforgó pompom halacska, béka ujjbáb, zseníliadrót virágok, vitorlás függő dísz, papírsárkány, teknős hűtőmágnes vagy csipesz. A foglalkozásokat vezeti: Esztergályos Éva, népi játék és kismesterség oktató (Balatonfüredi Városi Könyvtár)

Az Esterházy strand kínálata: fitness és aquafitness foglalkozások, gyermek ügyességi versenyek és kézműves foglalkozások, animáció valamint strandröplaba. Élményfürdő 26 fokos vízzel és csúszdákkal. Modern játszóterek.

További információk, jegyárak a strandok honlapján.

A balatonfured.hu oldal megtalálható a Facebookon is, klikkeljen ide, lájkoljon minket, így új híreinkről azonnal értesülhet és megírhatja véleményét is.

balatonfured.hu

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

Hírek, Agora

Hírek

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004