Bike Extrem új helyen

Minőségi kerékpárok és kiegészítők. Kölcsönzés, széleskörű szerviz. Nagy választék: a kocabringásoktól egészen a sport céllal kerekezőkig, mindenki megtalálja a magának valót. A tíz éve működő Bike Extrem szaküzlet most új helyre költözött: nagyobb kínálat, kulturáltabb körülmények.

 

A Balatonfüred Ady Endre utca 21. szám alatt található üzletben mintegy százötven kerékpár közül lehet választani. Van cruiser-, hegyi-, túra-, tracking-cross-, fitnesz- és gyerekkerékpár. Alapvetően a hazai piacvezető, a magyar gyártmányú Caprine kerékpárok kaphatók a boltban, de a német presztízsmárka Cube és a dizájnos amerikai GT is megtalálható. Katalógus alapján két nap átfutási idővel szinte mindenféle és fajta kerékpár is beszerezhető.

– Csak minőségi kerékpárokat és kiegészítőket, alkatrészeket forgalmazunk, a márkák a közép- és a felső középkategóriába tartoznak. A 60 ezer forintos gyermek biciklitől egészen a 400 ezer forintos komoly sportolásra is alkalmas kerékpárig – sokféle igénynek tudunk megfelelni. A szerviz jól felszerelt, szinte mindent meg tudunk javítani. Egy családi házat alakítottunk át, 95 négyzetméter az üzlethelyiség és a szerviz, így a korábbinál kulturáltabb környezetben és nagyobb térben tudjuk fogadni a vásárlókat – vélekedik Batyki Péter, a Bike Extrem szaküzlet tulajdonosa.

Az üzletben a kiegészítők széles skálája is megtalálható: kilométerórák, fejvédők, szemüvegek, nyergek, tükrök, lámpák, pumpák, gyermekülések és egyéb kellékek között lehet válogatni. A bolt a Delta bevásárlóközpontnál kölcsönzőt is működtet, ahol többféle kerékpár közül választhatnak az érdeklődők.

A Bike Extrem munkanapokon 9-18, szombatonként 9-13 óra között tart nyitva.


(X)

Olvass tovább

Hozzászólások lezárva.