Buli és sport a Kisfaludy strandon

Három hétvégén át strandröplabda bajnokság a Kisfaludy strandon. Az idén életre hívott versenyre nem csak sportolókat várnak, az amatőrök is kipróbálhatják magukat. Zene mellett zajlanak majd a férfi és női meccsek, a fürdőzők meg örülhetnek: igazi látványsport költözik a strandra.

Szombatonként (július 16-án, 23-án, és augusztus 6-án) rendezik meg a versenyeket amatőr, vegyes és nyílt kategóriákban. A Veszprémi Röplabda Club rendezte verseny egyben a Veszprém Megyei Röplabda Szövetség hivatalos megyei strandröplabda bajnoksága is.

– Együttműködési megállapodást kötöttünk a Veszprémi Röplabda Clubbal, reményeink szerint hosszútávon adunk majd helyet a bajnokságnak. A Kisfaludy strand ideális terep lesz, a röplabda pályánkat felújítottuk, akár egymással párhuzamosan három meccset is lehet játszani. Új zuhanyzókat építettünk, felújítottuk a pálya talaját. Lesz hangosítás, reményeink szerint sport és buli lesz ez egyben. Ez egy új kezdeményezés, szívesen vagyunk benne partnerek, úgy vélem a strand vendégei is örülnek majd, hogy egy extra ligás versenyt láthatnak, hiszen igen látványos sportról van szó – vélekedett Szeles Ákos, a strandot üzemeltető Probio Zrt. munkatársa.
A Kisfaludyn egyébként a múlt hétvégén teltház volt, de a hatalmas területű strandon a hétköznapokon is több ezren fürdenek.
Információk és nevezési lehetőség a verseny hivatalos weboldalán. A versenyekre a helyszínen, az adott fordulók napján reggel kilenc óráig is lehet nevezni.

A balatonfured.hu oldal megtalálható a Facebookon is, klikkeljen ide, lájkoljon minket, így új híreinkről azonnal értesülhet és megírhatja véleményét is.

balatonfured.hu

Olvass tovább

Hozzászólások lezárva.