Oldal kiválasztása

Kiraboltak egy füredi vállalkozót

Szerző: | 2011-08-03.

Rendőrségi akciót szimulálva raboltak ki ismeretlenek egy balatonfüredi vállalkozót még hétfőn éjfél körül. Az álkommandósok jelentős mennyiségű készpénzt vittek el. A megyei főkapitányság fegyveres rablás bűncselekmény alapos gyanúja miatt indított az ügyben nyomozást.

 

A megyei főkapitányság sajtóügyeletese szerdán elmondta: a tettesek kommandós ruhához megtévesztésig hasonlító felszerelésben várták a Balaton étterem vezetőjét. Közölték vele, hogy bűncselekmény gyanúja miatt házkutatást tartanak nála. Futtató Norbert szólt arról is, hogy a „házkutatás” során az ismeretlen személyek a velük együttműködő férfinél és a házában lévő készpénzt elvették, lefoglalásra hivatkozva. A férfit megbilincselve beültették kocsijába, majd a házától néhány száz méterre leállították a járművet és kiszálltak a tettesek az autóból arra hivatkozva, hogy átadják őt kollégáiknak. Ezt követően távoztak a helyszínről. A sértett néhány perc múlva kiszabadult és a rendőrségen feljelentést tett a bűncselekmény miatt.

A tanúkihallgatások adatai alapján a rendőrség két 170-175 centiméter magas, valamint egy 185 centiméter magas, kisportolt, erős testalkatú személyt keres, akik rendkívül határozott fellépésűek.

A bűncselekmény tényét a sértett is megerősítette érdeklődésünkre, aki elmondta, hogy úgy tudja, a környéken történt már hasonló eset. A férfi több évtizede dolgozik a vendéglátóiparban, de nem érte még ehhez fogható atrocitás. Az üggyel kapcsolatos kérdéseinket a férfi elhárította arra hivatkozva, hogy dolgozni szeretne.

Forrás: naplo-online, MTI

Megosztás

Olvass tovább

Programok

< 2022 >
Augusztus 2
 • 02

  Hair

  20:00 -23:00
  2022.08.02
  8230 Balatonfüred, Horváth Mihály utca
  8230 Balatonfüred, Horváth Mihály utca

  Világhírű musical a színpadon.

Hírek, Agora

Hírek

Rajzpályázat

„Ha nagy leszek, Bohócdoktor leszek” címmel rajzpályázatot hirdet a Karitáció Alapítvány.

Agora

 • Attila2024-02-28 17.10AgoraÍzléses közterületek Füreden? De mi lesz a lakóteleppel ,évek óta nem kezelik rendesen a növényeket ,bokrokat, fákat. Több szolgáltató feltúrta
 • Hát csak nem már megint egy átkozott szálloda?2024-02-23 16.27AgoraÉs ráadásul annyira szép zöld, hogy csak na. De a lényeg, hogy a turizmus nem cél, hanem eszköz. Az egyik
 • Rendelethez2024-02-23 16.24AgoraKöszönöm az információt! És egyben nagyon gratulálok az illetékeseknek.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Gazdabolt
Bahart
image004