Oldal kiválasztása

Kiraboltak egy füredi vállalkozót

Szerző: | 2011-08-03.

Rendőrségi akciót szimulálva raboltak ki ismeretlenek egy balatonfüredi vállalkozót még hétfőn éjfél körül. Az álkommandósok jelentős mennyiségű készpénzt vittek el. A megyei főkapitányság fegyveres rablás bűncselekmény alapos gyanúja miatt indított az ügyben nyomozást.

 

A megyei főkapitányság sajtóügyeletese szerdán elmondta: a tettesek kommandós ruhához megtévesztésig hasonlító felszerelésben várták a Balaton étterem vezetőjét. Közölték vele, hogy bűncselekmény gyanúja miatt házkutatást tartanak nála. Futtató Norbert szólt arról is, hogy a „házkutatás” során az ismeretlen személyek a velük együttműködő férfinél és a házában lévő készpénzt elvették, lefoglalásra hivatkozva. A férfit megbilincselve beültették kocsijába, majd a házától néhány száz méterre leállították a járművet és kiszálltak a tettesek az autóból arra hivatkozva, hogy átadják őt kollégáiknak. Ezt követően távoztak a helyszínről. A sértett néhány perc múlva kiszabadult és a rendőrségen feljelentést tett a bűncselekmény miatt.

A tanúkihallgatások adatai alapján a rendőrség két 170-175 centiméter magas, valamint egy 185 centiméter magas, kisportolt, erős testalkatú személyt keres, akik rendkívül határozott fellépésűek.

A bűncselekmény tényét a sértett is megerősítette érdeklődésünkre, aki elmondta, hogy úgy tudja, a környéken történt már hasonló eset. A férfi több évtizede dolgozik a vendéglátóiparban, de nem érte még ehhez fogható atrocitás. Az üggyel kapcsolatos kérdéseinket a férfi elhárította arra hivatkozva, hogy dolgozni szeretne.

Forrás: naplo-online, MTI

Megosztás

Olvass tovább

Programok

Retro páholy

2024-03-15. 19.00 Balatonfüred Kongresszusi Központ

Sikerfilmek slágerei.

< 2021 >
Május

Hírek, Agora

Hírek

Agora

  • Hakimoto2024-02-21 10.24AgoraTisztelt Somogyi úr, miért különbbek a nyugati bejáratnál strandolok a keleti részen strandolóktól. Vagy mindenhol van Wifi vagy sehol sem.
  • olvasó2024-02-18 11.13AgoraPárizs pld. kitiltotta
  • E-roller2024-02-13 18.51Agora2023 októberéből találtam utolsó hírt, akkor azt írták, készül - a jó munkához pedig ugye idő kell... Ha valakinek van

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hirdetés

Bannerek

Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2Gazdabolt
Bahart