Gyorsabb belépés az Esterházy strandra

A balatoni fürdőhelyeken elsőként jegyautomatából is lehet belépőt venni az Esterházy strandon. A három nyelvű, egyszerű kezelő felületű, a fém és papírpénzt is elfogadó illetve váltó, csoportos jegyet is adó automata a strandra való gyorsabb bejutást hivatott szolgálni.

 

– Minden strandon probléma, hogy jó idő esetén sokan egyszerre, egy időben igyekeznek bejutni a fürdőkbe. Nincs ez másként Füreden sem, alkalmanként bizony hosszabb várakozási idő után lehetett csak belépni az Esterházyra, ezért döntöttünk úgy, önerőből veszünk egy jegyautomatát, amely sokat segíthet a már működő hagyományos beléptetési rendszernek. A minél gyorsabb és egyszerűbb belépés jogos igény a vendégek részéről, márpedig ezzel a fejlesztéssel úgy gondolom jelentősen nő a strand komfort fokozata. Ez az első jegyautomata a balatoni strandokon, ha beválik tovább fejlesztünk, hiszen ez egy gazdaságos és költségkímélő beruházás – válaszolta érdeklődésünkre Szeles Ákos, a strandot fenntartó Probio Zrt munkatársa.

A strand főbejáratánál felállított, kizárólag forinttal működő automata, 3,5 millió forintba került, használata egyszerű, egyéni és csoportos belépőt is ad, három nyelvű tájékoztatója révén pedig a külföldi vendégek is könnyen igénybe vehetik.

– Már kezdeményeztük a Balatoni Fejlesztési Tanácsnál, hogy írjon ki a strandok ilyen irányú fejlesztésére egy pályázatot, az Esterházy strand lehetne a referencia. Az automaták révén, a strandokon több bejáratot is lehetne létesíteni, ami szintén gyorsítaná a forgalmat. Megfelelő pályázat esetén úgy tervezzük, hogy az Esterházyn több automatát is üzembe helyezünk majd illetve a Kisfaludy strandra is telepítenénk egy készüléket – vélekedett Szeles Ákos.

A balatonfured.hu oldal megtalálható a Facebookon is, klikkeljen ide, lájkoljon minket, így új híreinkről azonnal értesülhet!

balatonfured.hu

Olvass tovább

Hozzászólások lezárva.