Katamarán országos bajnokság

Igazi izgalmak, katamaránok egymás ellen, újra száguldás a Balatonon. Augusztus 25-29 között Füreden rendezik meg az F18-M3 Országos Bajnokságot. A Magyar Vitorlás Szövetség szervezte versenyen összesen 15 futamot terveznek a Balatonfüred – Zamárdi – Tihany közötti vízterületen.

 

A bajnokság hivatalos megnyitója augusztus 25-én délelőtt lesz, majd a tervek szerint 12 órakor már el is rajtol az első futam. A verseny egyik nagy esélyese a júliusi balatonfüredi F18 Világbajnokságon remekül szerepelő Várady Szabó János – Petheő Tamás páros, ők egyébként a címvédők. Legnagyobb ellenfelük várhatóan a Diószegi Zoltán – Jankovics Gábor páros lesz.
Új, a korábbinál gyorsabbnak ígérkező hajóval indul majd a Róka Sándor – Korompai Zsolt páros, rajthoz áll a Hegedűs Léna – Cséffai Zoltán egység is, és nagy lelkesedéssel készül első megmérettetésére a Károlyi András – Károlyi Miklós páros.

Az m3-as osztályban különböző hajótípusok indulnak majd. A tavalyi címvédő Székely András, idén Marton Balázs kormányossal indul.

A díjkiosztó tervezett időpontja: augusztus 29-e, délután 16 óra, helyszíne a balatonfüredi edzőtábor és vitorláskikötő.

A balatonfured.hu oldal megtalálható a Facebookon is, klikkeljen ide, lájkoljon minket, így új híreinkről azonnal értesülhet!

balatonfured.hu

Olvass tovább

Hozzászólások lezárva.