Oldal kiválasztása

Itt az utolsó roham

Szerző: | 2011-08-24.

Lassan vége a nyárnak, a füredi strandokon is az utolsó, nagy roham várható. Az egész héten kánikula lesz, a Balaton idén még nem volt ilyen meleg, helyenként 26 fokos. Aki csak teheti, a strandokon van. Közben a honlap szavazásán kiderült: meggyőző fölénnyel a Kisfaludy a legnépszerűbb strand Füreden.

 

Több, mint ezerötszázan szavaztak arra a kérdésre, hol a legjobb fürdeni a városban. A válaszadók 45 százaléka a tavaly teljesen felújított Kisfaludy strandra voksolt, közel fele annyian, 24 százalék, pedig a város előkelő fürdőjét az Esterházyt kedveli a legjobban. Sokkal kevesebben, a szavazók 12-12 százaléka gondolta úgy, hogy az Aquapark illetve a különböző szállodák zárt strandjai a legalkalmasabbak a fürdésre és meglepő módon alig páran (7 %) vélekedtek úgy, hogy a Kempingben jó fürdeni.

Úgy tűnik hát, hogy a Kisfaludy a hatalmas, felújított területével, megújított szolgáltatásaival, a többi fürdőhöz képest mérsékelt áraival és ingyenes parkolójával hódított, nem is adva esélyt a többi strandnak.

Tartós hőség várható az egész héten, 34-39 fok közötti hőmérséklet. A város strandjain ennek megfelelően a szokottnál nagyobb a forgalom, úgy tűnik, aki csak teheti, strandol és a Balatonban igyekszik hűteni magát.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat a 27 fokos napi középhőmérséklet miatt a legmagasabb szintű figyelmeztetést adta ki. Tájékoztatásuk szerint a hőmérséklet csúcsértéke még pénteken is 39 fok körül várható. A hétvégén érkező gyenge hidegfront nagyjából 3-4 fokos enyhülést hoz, így szombaton is 30 fok feletti maximumok várhatók. Vasárnap és hétfőn 27-32 fokig emelkedhet a hőmérséklet.

A balatonfured.hu oldal megtalálható a Facebookon is, klikkeljen ide, lájkoljon minket, így új híreinkről azonnal értesülhet!

balatonfured.hu

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

Charlie 77

2024-07-15. 20.30 Balaton Szabadidő Központ

Koncert.

Hírek, Agora

Hírek

Szúnyogirtás Füreden

Ismét szúnyoggyérítést tartanak a városban. Június 24-én lesz a földi kémiai irtás.

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004