Oldal kiválasztása

Akadémia a kutyáknak

Szerző: | 2011-08-31.

Kutyaiskola indul szeptembertől a városban. A foglalkozásokra bárki elviheti kedvencét, a legegyszerűbb gyakorlatoktól kezdve az őrző-védő tanfolyamon át, egészen a nyomkövetésig, sokféle ismeret sajátítható el az iskolában. Ha másért nem a kulturált kutyatartás érdekében is fontos az alapkiképzés.

 

A kutyakiképző iskola 1999-től működik Balatonfüreden, Mentőkutya Iskola néven. Mivel sokan úgy gondolták, hogy itt csak speciális kutyákkal foglalkoznak, Szabó Sándor szakmai vezető Academy Dog Kennels Kutyaiskolára változtatta a képzés nevét. A cél változatlan: a gazda igényeinek megfelelően a kutyát szeretettel ám kellő következetességgel megtanítani az engedelmességre, a társas együttélés szabályainak betartására.

A szeptembertől induló másfél órás foglalkozásokat hetente kétszer, szerda 17 órakor illetve szombat 9 órakor tartják a Fürdő utcában, a rendőrség alatti füves területen.

Az általában két hónapig tartó tanfolyamokon a kutyák megtanulják az alapengedelmességet, vagyis ülni, állni, feküdni, helyben maradni, laza pórázon sétálni, láb mellett szabadon menni irányváltoztatásokkal, valamint közömbösen viselkedni más kutyákkal, emberekkel szemben. Igény szerint van őrző-védő tanfolyam és nyomkövetés is. Az iskola vállal kutyás bemutatókat (engedelmességi, őrző-védő, mentőkutya, akadálypálya) rendezvényeken, illetve iskolák, óvodák vagy vállalatok számára.

A balatonfured.hu oldal megtalálható a Facebookon is, klikkeljen ide, lájkoljon minket, így új híreinkről azonnal értesülhet!

balatonfured.hu

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

Charlie 77

2024-07-15. 20.30 Balaton Szabadidő Központ

Koncert.

Hírek, Agora

Hírek

Szúnyogirtás Füreden

Ismét szúnyoggyérítést tartanak a városban. Június 24-én lesz a földi kémiai irtás.

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004