Oldal kiválasztása

Panoráma a városból

Szerző: | 2011-10-05.

Még ebben az évben befejeződnek a városközpont új épületeinek külső munkálatai, a teljes átadás nyárra várható. Panorámás lakások, kávéház, üzletek és irodák kapnak helyet az épületegyüttesben, amelynek első tömbjét már használják is, a héten gyógyszertár nyílt benne. Nézzen be a készülő épületekbe.

 

A városrész fejlesztésének talán leghangsúlyosabb beruházása a látványosabb részéhez ért. Erdős Ferenc kivitelező tájékoztatása szerint a középső épület homlokzata a jövő hét végére elkészülhet, ebben a részben egyebek mellett egy 189 négyzetméteres üzlet kap majd helyet, a harmadik, több egységből álló épületnél azonban még a falazásokkal sem végeztek, itt lesz egyébként az okmányiroda. Az épületeket kisebb, védett terek, parkok választják majd el egymástól. A várhatóan a jövő nyár elejére teljesen elkészülő épületekben már most több lakást értékesítettek, és jelenleg is komoly tárgyalások zajlanak néhány kereskedelmi üzlettel.

Nézze meg a Füred Tv  videóját. Megszólal a kivitelező, körbenézhet a készülő épületekben.

Mintegy két milliárd forintból újul meg az egykori falu, más néven a felső városrész. A több épületet, parkot felölelő Füredet a fürediekért fejlesztési programot 630 millió forinttal támogatja az Európai Unió, az önkormányzat közel ennyit tesz hozzá a beruházáshoz, amely immár hosszú hónapok óta zajlik. Ennek a programnak a része a több százmilliós magánberuházás.

A balatonfured.hu oldal megtalálható a Facebookon is, klikkeljen ide, lájkoljon minket, így új híreinkről azonnal értesülhet!

balatonfured.hu

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

100 éves a BFC

2024-05-29. 17.00 Balaton Szabadidő Központ

Sporttörténeti kiállítás és könyvbemutató.

Hírek, Agora

Hírek

Rendőrségi bemutató

Nyárindító megnyitó ünnepség Balatonfüreden, a Vitorlás téren május 22-én.

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004