Oldal kiválasztása

Megújuló szállodák

Szerző: | 2011-10-10.

Új igazgató vezeti a Danubius füredi szállodáit, az Annabellát és a Marinát. A vendéglátáshoz családi szálakkal is kötődő Vászolyi Judit, a város két legnagyobb hotelében, további jelentős fejlesztéseket, fiatalosabb lendületet illetve vendégközpontú, minőségi szolgáltatást ígér.

 

A 388 szobás Annabella és a 349 szobás Marina a város két legnagyobb szállodája, együttesen Füred éves idegenforgalmi adóbevételének több mint hatvan százalékát adják. Annak ellenére, hogy a két épületben csak áprilistól-októberig tudják fogadni a vendégeket a város idegenforgalmának fontos kiszolgálója és alakítója a két hotel. A negyven éve épült szállodákban, a Marinában tavaly történt százmilliós fejlesztéstől eltekintve, nem volt fejlesztés, most úgy tűnik, ez is változhat.

– Ígéretet kaptam a Danubius részéről, hogy folytatódnak a fejlesztések, a szállodák termelte jelentős éves bevételből további beruházások lesznek. Muszáj fejleszteni. Megőrizve a szállodák régi jó hírét, folytatni kell a felzárkózást. Többféle fejlődési irány lehet előttünk, de ezekért sokat kell még tennünk. Mindenképpen egy fiatalosabb lendületet szeretnék hozni a szállodákba. Nagyon bízom a szakember gárdában – válaszolta a balatonfured.hu kérdésre Vászolyi Judit. A frissen kinevezett igazgató szerint folytatni kell mindkét szállodában a szobák korszerűsítését, komoly lehetőségek rejlenek a rendezvényszervezésben, ezért egy konferencia terem kialakítását is tervezi, de jelentős előrelépés lenne a hotelek egész éves nyitva tartása is.

A közgazdász és jogi végzettségű Vászolyi Judit három kislány édesanyja, 2007 óta a füredi Danubius szállodák értékesítési igazgatója. Korábban a DRC Gyógyszervizsgáló Központ Kft.-nél, a Club Tihanyban és a Kékkúti Ásványvíz Rt.-nél dolgozott.

– Erős érzelmi szálak fűznek az Annabellához, hiszen édesapám Vászolyi Árpád 1968-ban, az ország legfiatalabb igazgatójaként indította el a hotelt. Gyakorlatilag ide születtem, egészen kis korom óta kötődöm a szállodához, szüleimtől pedig megtanultam: csak szívvel-lélekkel lehet és érdemes a vendéglátásban dolgozni. Úgy gondolom elsajátítottam a klasszikus szakmát, szinte minden szintjén dolgoztam, míg aztán értékesítési igazgató lettem. Öt nagyon nehéz év van mögöttünk. Bár Füred egyértelműen a térség legcsábítóbb települése, így sem volt egyszerű vendéget hozni. A Marinában, a városban egyébként egyedüliként, bevezetett all inclusive program sikeres, ezt folytatni szeretnénk, mint ahogy a szobák modernizálását is. Tovább bővítjük a 21. századi, dizájnos, három csillagos szobák számát, úgy hogy megőrizzük a szálloda közkedvelt ár-érték arányát. Kidolgoztunk egy kedvezményes előszezoni foglalási rendszert, ez sok vendéget hoz az Annabellába, jó és tartalmas programokat tudunk adni az ideérkező gyerekeknek, sportolni vágyóknak, de persze mindenen lehet még javítani. Nagy előnyünk, hogy egy biztos szakmai alapokon nyugvó protokoll szerint dolgozunk, tudja a vendég, mire számíthat. Szeretem a szakmámat, ezt várom el a munkatársaimtól is, bízom benne, hogy az elkötelezettségünk újabb lendületet ad a szállodáknak – vélekedett Vászolyi Judit.

Néhány napja ünnepélyes keretek között dr. Deák Imre vezérigazgató búcsúztatta el a Danubius szállodák leköszönő igazgatóját, Nagy Jenőt és a nyugdíjba vonuló Gehl Györgyöt, aki a Hotel Marina igazgató helyettese volt.

A balatonfured.hu oldal megtalálható a Facebookon is, klikkeljen ide, lájkoljon minket, így új híreinkről azonnal értesülhet!

balatonfured.hu

Megosztás

Olvass tovább

Programok

< 2024 >
Március
H.K.Sze.Cs.P.Szo.V.
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Hírek, Agora

Hírek

Rajzpályázat

„Ha nagy leszek, Bohócdoktor leszek” címmel rajzpályázatot hirdet a Karitáció Alapítvány.

Agora

  • Attila2024-02-28 17.10AgoraÍzléses közterületek Füreden? De mi lesz a lakóteleppel ,évek óta nem kezelik rendesen a növényeket ,bokrokat, fákat. Több szolgáltató feltúrta
  • Hát csak nem már megint egy átkozott szálloda?2024-02-23 16.27AgoraÉs ráadásul annyira szép zöld, hogy csak na. De a lényeg, hogy a turizmus nem cél, hanem eszköz. Az egyik
  • Rendelethez2024-02-23 16.24AgoraKöszönöm az információt! És egyben nagyon gratulálok az illetékeseknek.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Gazdabolt
Bahart
image004