Oldal kiválasztása

Negyvenéves a Radnóti iskola

Szerző: | 2011-11-02.

Alapításának negyvenéves évfordulóját ünnepelte a Radnóti Miklós Általános Iskola. A jubileum alkalmából iskolatörténeti kiállítás nyílt és gálaműsort rendeztek, amelyen felléptek az egykori diákok is. A sport és nyelvtagozatos intézmény az elmúlt években látványos fejlődésen ment keresztül.

 

– Ez egy fontos évforduló az iskola életében, amit szeretnénk méltón megünnepelni. Számítunk minden volt radnótis diákra. Úgy gondolom, és a visszajelzések is ezt igazolják, hogy egy jó hangulatú, gyermekközpontú intézmény a Radnóti, ráadásul a diákjaink rendre jól szerepelnek a különböző tanulmányi versenyeken és jelen vannak a kulturális rendezvényeken. Testnevelés tagozat is működik az iskolában, nemrégiben az atlétikai lánycsapatunk országos bajnokságot nyert. A gálaműsorral az idetartozást szeretnénk erősíteni – válaszolta érdeklődésünkre Steierlein István, az iskola igazgatója.

A Füred TV videótudósítása a rendezvényről.

A nyelv és testnevelés tagozatos általános iskolában jelenleg minden évfolyamon két osztály van, amelyekbe összesen 392 tanuló jár.

balatonfured.hu

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

Hírek, Agora

Hírek

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004