Oldal kiválasztása

Jóga a galériában

Szerző: | 2011-11-03.

Különleges programra invitál több hétvégén keresztül a Vaszary Villa. Az Indiai Napok alkalmából kiállított Rabindranath Tagore festményei között ezúttal jóga foglalkozásokat rendeznek. India sokszínűségéből, bölcsességéből kaphatnak ízelítőt az érdeklődők egy világszerte ismert mester tanítványaitól.

 

 

A Jóga a mindennapi életben tudományosan felépített mesteri rendszer, amelyet Sri Mahamandaleshwar Paramhans Swami Maheshwarananda kifejezetten a mai kor emberének fejlesztett ki, úgy, hogy teljes egészében megtartotta az autentikus jógahagyományokat. E jógarendszer magába foglalja a test, az elme, a tudat és a lélek tudományát, célja pedig a testi, lelki, spirituális és társadalmi egészség. Jelentése: gyakorolni a jógát a mindennapokban, vagyis a jóga tanításának megfelelően élni az életet úgy, hogy gondolatainkkal és cselekedeteinkkel minden élőlény javát szolgáljuk.

A foglalkozások időpontjai: 2011. november 5.; november 11.; november 19.; minden alkalommal 15:30 – 17:00-ig!
A részvétel, a napi látogatói jegy felmutatásával ingyenes, ill. alkalmanként 1 000 Ft, nyugdíjasoknak és diákoknak 750 Ft. A foglalkozásokat vezetik: Nagy Julianna és Giczi Andrea.
A gyakorláson részt vehet az is, aki még soha nem jógázott, életkortól, nemtől és fizikai állapottól függetlenül. Csak kényelmes öltözék kell és némi elszántság.

A balatonfured.hu oldal megtalálható a Facebookon is, klikkeljen ide, lájkoljon minket, így új híreinkről azonnal értesülhet!

balatonfured.hu

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

Hírek, Agora

Hírek

Szúnyogirtás Füreden

Ismét szúnyoggyérítést tartanak a városban. Június 24-én lesz a földi kémiai irtás.

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004