Az ünnep fényei

A régi, meghitt karácsonyok hangulatát idéző, ám a trendi ünnepi díszítést is bemutató, másfél hónapig álló fénykiállítás nyílt a vasútállomás emeleti várótermében. A jégfehértől egészen a meleg színekig mintegy négyezer dísz, dekoráció és ajándéktárgy közül választhatnak a látogatók.

 

Egy vállalkozás szervezésében a MÁV és az önkormányzat támogatásával idén negyedik alkalommal rendezik meg az Adventi fénykiállítást, amely a gyerekeknek és a felnőtteknek egyaránt élményt ad. A sajátos tárlat jó alkalom az ünnepekre való felkészüléshez, az adventi várakozás megéléséhez.

Havas vagy éppen pirosan izzó karácsonyfák, fényfüggönyök, speciális műhó, gyertya különlegességek, intim asztali fények, hangulatos udvari dekorációk, ajándéktárgyak, gyerekek fantáziavilágát megmozgató házikók, szikrázó fények, hagyományos karácsonyfüzérek.

A fénykiállításhoz kapcsolódóan a Vaszary Villában és a Hotel Silver Resortban is láthatók fénydekorációk.  Videó a kiállításról.

A kiállítás aranyvasárnapig látogatható.
Nyitvatartás: 13-19 óra között
(hétfő-kedd szünnap)

Felnőtt belépőjegy: 400 Ft.
Gyermek belépőjegy: 200 Ft.

A balatonfured.hu oldal megtalálható a Facebookon is, klikkeljen ide, lájkoljon minket, így új híreinkről azonnal értesülhet!

balatonfured.hu

Olvass tovább

Hozzászólások lezárva.