Oldal kiválasztása

Rehabilitációs részleg épül

Szerző: | 2011-12-14.

A társasági nyereségadóból igényelhető támogatásokra (TAO) beadott pályázaton százmillió forintot kapott a füredi futball klub, amelyből továbbfejlesztik az egyesület klubházát. Az egy év alatt elkészülő, új rehabilitációs részleg szolgáltatásait a klub tagjai mellett bárki igénybe veheti.

 

– Tárgyaltunk a Magyar Labdarúgó Szövetséggel, mert a beadott pályázatunkkal kapcsolatban hiánypótlásra köteleztek minket. Ezek az egyeztetések eredménnyel zárultak, megkaptuk a támogatást, ami nagy előrelépést jelenthet, hiszen egy olyan rehabilitációs központot építünk majd, ami az egyesület tagjainak minőségi kiszolgálása mellett többlet bevételt is hozhat a klubnak, amire nagy szükségünk van – nyilatkozta a balatonfured.hu-nak dr. Csákvári Tamás, a BKLC elnöke.

A sport klub vezetője elmondta: jogerős építési tervekkel rendelkeznek, így az orvosi szobát, vizsgálókat, kondi és masszázs termet valamint pihenőszobákat tartalmazó 750 négyzetméter területű épület kivitelezését már jövő év márciusában megkezdik. A rehabilitációs részleg a klubháztól külön álló, ám ahhoz kinézetében szervesen kapcsolódó épület lesz. A 160 milliós beruházáshoz az önkormányzat ad támogatást, de a klubnak is részt kell vennie a fejlesztésben.

– Igyekszünk előteremteni a fejlesztéshez szükséges önrészt. Terveink szerint egy év alatt befejeződik a beruházás, így 2013 tavaszán már látogatható lesz az új rehabilitációs részleg. Ezzel egy valóban modern és többféle szolgáltatást nyújtó klubházunk lesz. Az új részleget térítés ellenében bárki használhatja majd – fogalmazott Csákvári Tamás.

A füredi futball klub a TAO pályázaton a klubház bővítése mellett 27,5 millió forint támogatást nyert a működési költségei fedezésére.

A balatonfured.hu oldal megtalálható a Facebookon is, klikkeljen ide, lájkoljon minket, így új híreinkről azonnal értesülhet!

balatonfured.hu

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

Hírek, Agora

Hírek

Szúnyogirtás Füreden

Ismét szúnyoggyérítést tartanak a városban. Június 24-én lesz a földi kémiai irtás.

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004