Oldal kiválasztása

Legyél füredi kézis!

Szerző: | 2012-01-03.

A Balatonfüredi KSE férfi kézilabda csapata kiválasztót rendez. Aki olyan kiváló kézilabdázók, mint Szathmári János, Pásztor István vagy Tombor Csaba nyomdokaiba szeretne lépni, ne hagyja ki a lehetőséget, – jelentkezzen. Nem kell más csak eltökéltség, edző felszerelés és persze tehetség. Részletek.

 

Az 1996-ban vagy később születettek jelentkezését várják elsősorban a kiválasztóra, a cél az NB 1-es klub utánpótlásának biztosítása. A jelentkezők hozzanak magukkal edző felszerelést, pólót, nadrágot, cipőt és labdát is. A válogatóra érkezők szülői kísérettel jöjjenek, mert a kiválasztó után a füredi kézilabda klub utánpótlás csapatával kapcsolatos rövid tájékoztatót tartanak majd a szervezők.

– Több korosztályos csapatunk van, a mostani kiválasztón megfelelők elsősorban az országos nyílt serdülő bajnokságban játszhatnak majd, az 1996-os születésű tehetséges játékosok pedig az ifjúsági csapatunkban. Mindenkit szeretettel várunk, persze elsősorban azokat, akik már kézilabdáztak valahol. Segíteni tudjuk a gyerekek tovább tanulását is, kapcsolatban vagyunk a Széchényi Ferenc szakiskolával illetve a Lóczy Lajos Gimnáziummal. Mindkét intézményben fogadó készek a kézilabdázó diákokra, tanulásukat hozzá igazítják a napi edzésekhez – válaszolta a balatonfured.hu kérdésére György László utánpótlás szakágvezető.

A kiválasztón felvételt nyert diákok ez év szeptembertől csatlakoznának a füredi kézilabda klub megfelelő korosztályos csapatához, ám augusztustól már részt vennének a napi két edzéssel járó felkészülésben is.

A korosztályi feltételeknek megfelelő kézilabdázni vágyók a klub e-mail címén balatonfuredikc@gmail.com jelentkezhetnek a 2012. január 12-én, csütörtökön, 16.30 órától a Balaton Szabadidő Központban tartandó kiválasztóra. A szervezők kérik: az e-mail tartalmazza a jelentkezők személyes adatait, jelenlegi iskolájukat illetve eddigi kézilabdás múltjukat.

A balatonfured.hu oldal megtalálható a Facebookon is, klikkeljen ide, lájkoljon minket, így új híreinkről azonnal értesülhet!

balatonfured.hu

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

Hírek, Agora

Hírek

Adj vért Balatonfüreden!

Az ország hét városában véradási akciót tartanak szeptember utolsó hétvégéjén. Balatonfüred az egyik helyszín.

Közel ezren tekertek

A zord időjárás ellenére a BalatonFondón közel ezren indultak el.

Mert ha elindul a vonat...

2024.09.26.

Biztos nem Belgrádba ment a kérdéses járat... Akkor nem, hogy 32 percet késett volna, hanem 32 perccel előbb érkezett volna…

MÁV

2024.09.25.

A 32 perc az még csak lóf... sem. Ez tényleg így van. Bármit csak akkor lehet szóvá tenni, ha 120…

soha többet vonat!!!

2024.09.25.

Több éve vonatoztam utoljára és hétfőn egy világ dőlt össze bennem! a 13,05-ös tapolcai vonat 32 perces késéssel indult Füredről,és…

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hirdetés

anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bmw
Mvm Cmyk Emblem Mg
Szerencsejáték Zrt
Bahart