Oldal kiválasztása

Legyél füredi kézis!

Szerző: | 2012-01-03.

A Balatonfüredi KSE férfi kézilabda csapata kiválasztót rendez. Aki olyan kiváló kézilabdázók, mint Szathmári János, Pásztor István vagy Tombor Csaba nyomdokaiba szeretne lépni, ne hagyja ki a lehetőséget, – jelentkezzen. Nem kell más csak eltökéltség, edző felszerelés és persze tehetség. Részletek.

 

Az 1996-ban vagy később születettek jelentkezését várják elsősorban a kiválasztóra, a cél az NB 1-es klub utánpótlásának biztosítása. A jelentkezők hozzanak magukkal edző felszerelést, pólót, nadrágot, cipőt és labdát is. A válogatóra érkezők szülői kísérettel jöjjenek, mert a kiválasztó után a füredi kézilabda klub utánpótlás csapatával kapcsolatos rövid tájékoztatót tartanak majd a szervezők.

– Több korosztályos csapatunk van, a mostani kiválasztón megfelelők elsősorban az országos nyílt serdülő bajnokságban játszhatnak majd, az 1996-os születésű tehetséges játékosok pedig az ifjúsági csapatunkban. Mindenkit szeretettel várunk, persze elsősorban azokat, akik már kézilabdáztak valahol. Segíteni tudjuk a gyerekek tovább tanulását is, kapcsolatban vagyunk a Széchényi Ferenc szakiskolával illetve a Lóczy Lajos Gimnáziummal. Mindkét intézményben fogadó készek a kézilabdázó diákokra, tanulásukat hozzá igazítják a napi edzésekhez – válaszolta a balatonfured.hu kérdésére György László utánpótlás szakágvezető.

A kiválasztón felvételt nyert diákok ez év szeptembertől csatlakoznának a füredi kézilabda klub megfelelő korosztályos csapatához, ám augusztustól már részt vennének a napi két edzéssel járó felkészülésben is.

A korosztályi feltételeknek megfelelő kézilabdázni vágyók a klub e-mail címén balatonfuredikc@gmail.com jelentkezhetnek a 2012. január 12-én, csütörtökön, 16.30 órától a Balaton Szabadidő Központban tartandó kiválasztóra. A szervezők kérik: az e-mail tartalmazza a jelentkezők személyes adatait, jelenlegi iskolájukat illetve eddigi kézilabdás múltjukat.

A balatonfured.hu oldal megtalálható a Facebookon is, klikkeljen ide, lájkoljon minket, így új híreinkről azonnal értesülhet!

balatonfured.hu

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

Albina

2024-05-19. 18.00 Zsidó Kiválóságok Háza

Színházi előadás.

Hírek, Agora

Hírek

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004