Oldal kiválasztása

Füreden a Balaton-régió első Idegen nyelvi szakmai napja

Szerző: | 2012-02-29.

A balatonfüredi Bem József Általános Iskola a Közép-dunántúli Regionális Pedagógiai Intézet Veszprém Megyei Irodájának közreműködésével és támogatásával március 23-án (pénteken) 11 órai kezdettel első alkalommal rendezi meg a Balaton-régió első Idegen nyelvi Szakmai Napját. Részletek.

 

 

A rendezvényre hívják és várják az angol, a francia, a német, az olasz és a spanyol szakos tanárkollégákat, a szaktanácsadókat, valamint a közoktatási intézmények vezetőit.

A szakmai nap helyszíne: Bem József Általános Iskola, 8230 Balatonfüred, Iskola u. 2.

A szakmai nap elsődleges célja olyan fórum életre hívása, amely lehetőséget és alkalmat teremt a régióban tanító nyelvtanároknak és intézményüknek arra, hogy tapasztalatot cseréljenek, hogy rövid szakmai továbbképzésben részesüljenek – bepillantást nyerve ezáltal a nyelvoktatást érintő legújabb trendekbe és módszerekbe. (A részvételről igazolást állítunk ki, amely ezáltal beszámítható az előírt 120 kreditbe. )

A rendezvényen való részvétel térítésmentes. A részletes program a www.korpi.hu honlapon elérhető.

Részvételi szándékát kérem, jelezze legkésőbb 2012. március 2-ig (péntekig) a kicsivirag@yahoo.com e-mailcímen. A szakmai nappal kapcsolatban felmerülő egyéb kérdésekben Németh Anikó szervezőtanár áll készséggel rendelkezésükre az alábbi elérhetőségek valamelyikén: Tel.: +36 (30) 403-4066; e-mail: kicsivirag@yahoo.com

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

100 éves a BFC

2024-05-29. 17.00 Balaton Szabadidő Központ

Sporttörténeti kiállítás és könyvbemutató.

Hírek, Agora

Hírek

Rendőrségi bemutató

Nyárindító megnyitó ünnepség Balatonfüreden, a Vitorlás téren május 22-én.

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004