Halállal végződő verekedés

Megrendült Füred közvéleménye a Macho Pubban történt hétvégi haláleset miatt, a szórakozóhelyen a városban jól ismert, családjával régóta itt élő 39 éves osztrák állampolgár veszítette el az életét. Az indulatokat kavaró tragikus eset után érthetően mindenki felelőst keres. Videó.

 

A Füred Tv stábja minden érintettet, így az elhunyt feleségét is megkérdezte. Videó.

Korábbi hír

Bántalmazás következtében meghalt egy férfi Balatonfüreden – közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője az MTI-vel. Orsós Károly elmondta, az elsődleges adatok szerint vasárnap kora reggel két vendég verekedett össze egy helyi pub előtt.

A szóvivő tájékoztatása szerint, a két férfi között a nézeteltérés a Macho pub nevű szórakozóhelyen alakult ki. Az eset sértettje úgy esett el, hogy beütötte a fejét, és életét vesztette – tette hozzá. A rendőrség még vizsgálja az okokat, az már bizonyos, hogy az egyik vendég elkezdte ütni a másikat, a sértett ennek következtében elesett és eszméletét vesztette. A rendőrség hivatalos közleménye szerint őrizetbe vették a 36 éves elkövetőt, akit halált okozó súlyos testi sértéssel gyanúsítanak. A disco-t üzemeltetők felelősségét is vizsgálják, akár börtönbüntetést is kaphatnak ha bebizonyosodik, hogy nem megfelelően gondoskodtak a bent lévők biztonságáról.

Lattenstein János, a megyei mentőszolgálat mentésvezetője arról számolt be, hogy a mentők reggel fél ötkor kapták a riasztást, hogy egy férfi összeesett egy balatonfüredi szórakozóhely előtt. A kiérkező mentők a 40 éves férfit megpróbálták újraéleszteni, de nem jártak sikerrel – közölte a mentésvezető.

A Macho Pub-ban az utóbbi időben többször előfordult rendbontás, verekedés ennek ellenére a szórakozóhely üzemeltetői továbbra sem alkalmaztak biztonsági őröket.

Olvass tovább

Hozzászólások lezárva.