Oldal kiválasztása

Előzetesben a füredi haláleset gyanúsítottja

Szerző: | 2012-03-14.

Előzetes letartóztatásba helyezte kedden a bíróság B. Tamást, akit a vasárnap hajnali füredi szórakozóhelyen történtekkel kapcsolatban halált okozó testi sértéssel gyanúsít a rendőrség. A gyanúsított előzetes letartóztatását a Veszprémi Városi Bíróság harminc napra rendelte el.

Dülkné dr. Pintér Zsuzsanna, a Veszprémi Törvényszék szóvivője elmondta, hogy a kényszerintézkedést a szökés, az elrejtőzés, a tanúkkal való összebeszélés és befolyásolás, illetve a bűnismétlés veszélye miatt rendelték el, de közrejátszott abban az is, hogy a férfi elhagyta a helyszínt, máshol fogták el.

Mint arról már beszámoltunk, vasárnap hajnalban ai Macho Pub szórakozóhelyen egy 36 éves füredi és egy 39 éves osztrák állampolgár, de balatonfüredi lakos között alakult ki dulakodás. Ennek következtében a külföldi férfi elesett és életét vesztette. Egyelőre vizsgálják, hogy ütés vagy az esés okozta a férfi halálát.

Forrás: MTI

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

Mácsai24

2024-07-20. 16.00 Vaszary Galéria

Kiállításmegnyitó.

DumaFüred

2024-07-19-28. Balaton Szabadidő Központ

Humoristák estjei.

Hírek, Agora

Hírek

DumaFüred 2024

A humor legnagyobb hazai fesztiválja újra a városban. DumaFüred fesztivál július 19-28. között.

Udvarmozi

Szabadtéri vetítések az Arácsi Tájházban Tímár Péter filmjeiből.

Moszkító

2024.07.15.

Megtörtént a legutóbbi szúnyoggyérítés? Ismerősi körben senki sem látta a járművet, és érzésre sem lett kevesebb szúnyog.

pénz

2024.07.15.

Iszonyú drága a Balaton! A covid óta háromszorosára emelkedtek az árak a fizetések meg alig változtak. Füred megfizethetetlen. Úgy látom,…

zene nyugdíjasoknak

2024.07.09.

Minden évben ugyanaz a téma. Miért csak olyan koncertek vannak a városban, amelyek a nyugdíjas korosztályhoz szólnak? Fenyő, Neoton, Kovács…

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Monis Banner
2
Bahart