Oldal kiválasztása

Elindult a Mesekastély

Szerző: | 2012-03-19.

Megtartotta nyitó előadását a Kisfaludy Színház új sorozata a Mesekastély – Terescsik Eszter és Szűcs László műsorában székely meséket hallhattak az érdeklődők a Vaszary Villában. A gyerekeknek szóló sorozat havonta jelentkezik majd újabb előadásokkal. Átadták a rajzpályázat díjait is.

 

Mint arról korábban beszámoltunk, a Kéri Kitty vezette Kisfaludy Színház – reagálva a városban egyre markánsabban megfogalmazódó igényekre – két új rendezvénysorozatot indít útjára. A havonta egyszer, szombat délelőttönként jelentkező Mesekastély előadássorozat mellett Füred Jam névvel már idén júliusban két napos könnyűzenei fesztivált szerveznek.

A gyerekeknek szóló műsor előtt átadták a Kisfaludy Színház óvodások és általános iskolások számára meghirdette rajzpályázatának díjait. Az 1848/49-es forradalom és szabadságharc megidézésére kiírt pályázatra több száz alkotás érkezett. A legjobbak oklevelet, fagyi bérletet és könyveket vihettek haza, a legtöbben pedig bérletet kaptak a Kisfaludy Színház Mesekastély sorozatának előadásaira.
Videó tudósítás itt.

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

Hírek, Agora

Hírek

Rendőrségi bemutató

Nyárindító megnyitó ünnepség Balatonfüreden, a Vitorlás téren május 22-én.

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004