Új piac a vásárcsarnoknál

Termelői és bolhapiac valamint kirakodóvásár lesz április 15-től minden vasárnap a vásárcsarnok előtti díszburkolatos téren. A szervezők abban bíznak, hogy már a szezonra egy hangulatos, többféle terméket kínáló, igazi piac alakul ki a vásártéren. Bioélelmiszer, bor, pecsenye és régiség együtt.

 

Őstermelők, kereskedők, bioélelmiszer illetve termék készítők, régiség és használtcikk piacozók, népművészeti és népi iparművészeti termékeket forgalmazók, pecsenyesütők, és bor-termelők jelentkezését várják. Az árusok a vásártéren felállított beton padokon kínálhatják majd portékáikat, akiknek itt nem jut hely azok saját asztalokat állíthatnak fel. Megfelelő őstermelői illetve kereskedői iratokkal rendelkezők jelentkezhetnek a vásárba, a bolhapiacra viszont a helypénz kifizetése után bárki kihozhatja eladásra kínált tárgyait.

– Sokan hiányolták Füredről a bioélelmiszereket és legalább ennyien szeretnének egy minőségi bolhapiacot a városban. Ezeket az igényeket szeretnénk kielégíteni, színesítve a vásárcsarnok kínálatát. Reméljük itt a vásártéren kulturált körülmények között, sikerül megteremteni egy igazi piacot. Ennek megfelelően a kitelepülők napidíját is kedvezményes áron szabtuk meg, abban bízunk, hogy a nyári szezonra már egy bejáratott, közkedvelt hely lesz itt, ahol lehet enni, inni, nézegetni, jókat beszélgetni és persze különböző termékeket vásárolni – válaszolta a balatonfured.hu kérdésére Szeles Ákos, a Probio Zrt munkatársa, aki hozzátette: ha lesz rá igény, tovább lehet bővíteni majd a vásárteret.

Az április 15-én nyitó új piac minden vasárnap 07-12 óra között lesz nyitva, árusítani 270 Ft/m2 napidíj ellenében lehet majd.

Előzetes jelentkezés és további információ hétköznap: 7-12 óra között személyesen a Vásárcsarnok igazgatójánál illetve telefonon a 30/950-6261 telefonszámon vagy a probiort@probiort.hu e-mail címen lehet.

A balatonfured.hu oldal megtalálható a Facebookon is, klikkeljen ide, lájkoljon minket, így új híreinkről azonnal értesülhet!

balatonfured.hu

Olvass tovább

Hozzászólások lezárva.