A legjobb négy között

Bár az alapszakasz utolsó mérkőzésén vereséget szenvedett Kecskeméten a város NB I-es férfi kézilabda együttese, de így is a bajnokság legjobb négy csapata között végzett. Története során a csapat először játszhat éremért az áprilisi elődöntőben. Ennek ellenére a szurkolók csalódottak a vereség miatt.

 

Ugyan Kecskeméten 27:23 arányban, a két busznyi szurkoló tábor biztatása ellenére, meglepetésre kikapott a BKSE, a csapat mégis a négy közé jutott, mivel a fürediekkel azonos pontszámmal álló Tatabánya saját otthonában kapott ki a Pécstől. A hazai kézilabda szövetség azonban utóbbi találkozó eredményét vizsgálja, nem tudni mi lesz a döntés.

Korábbi hír

Jelenleg a bajnokság ötödik helyén áll az azonos pontszámot gyűjtő Tatabányával együtt. Az egymás elleni jobb eredmény miatt azonban mindkét csapat győzelme esetén is a fürediek szerzik meg az alapszakasz negyedik helyét, s így a bajnokság elődöntőjében, immár éremért folytathatják a küzdelmet. Ehhez le kell győzni a tabella nyolcadik helyén álló Kecskemétet, ami nem tűnik lehetetlen feladatnak, hiszen ebben a kiírásban hazai pályán ez már sikerült egyszer.

– Nagyon sokat dolgoztunk azért, hogy a négy közé jussunk, most itt az utolsó lehetőség, hogy a vágyainkat megvalósítsuk. Ezt mindenki jól tudja a csapatban, úgy is megyünk oda, hogy nyerünk. És meg is csináljuk – nyilatkozta a BKSE honlapján Sótonyi László vezetőedző, aki hozzátette: Tudjuk, hogy a szurkolóink nagy számban kísérnek majd el minket. Természetesen nekik is szeretnénk megfelelni és a nemrégen tragikusan elhunyt törzsszurkolónkért is küzdünk majd.

A nagy érdeklődésre való tekintettel a szombati mérkőzésre a Balaton Volán két szurkolói buszt indít. Az utazásnak 2 ezer forint a költsége fejenként. A buszok szombaton délután fél kettőkor indulnak a sportcsarnok parkolójából.

Még van lehetőség a jelentkezésre: Pressing Ákosnál a 36 20-770-3610-es telefonszámon.
A szervezők kérik, aki csak tud hozzon magával, dobot, dudát, kereplőt és trombitát!

A balatonfured.hu oldal megtalálható a Facebookon is, klikkeljen ide, lájkoljon minket, így új híreinkről azonnal értesülhet!

balatonfured.hu

Olvass tovább

Hozzászólások lezárva.