Az Anna Grand lett a legjobb

Az Anna Grand Hotelt választották a tavalyi év legjobb wellness szállójának. A Budapest Week Publishing által 1993-ban alapított, évente kiadott Best of Budapest & Hungary díját a szakma és a vendégek szavazatai alapján ítélték oda. A versenyben csak magas színvonalú szolgáltatók vehettek részt.

A Budapest Week Publishing 1993 óta, minden évben megkérdezi olvasóit és üzleti partnereit, illetve a kiadó bizottságának tagjait arról, hogy kit tartanak a hazai vendéglátó-, szálloda- és más szolgáltatói szféra legjobbjainak. A nyílt szavazáson beérkezett voksok, valamint a kiadó szigorú ellenőrzése alapján ítélik oda mintegy hatvan kategóriában a legjobb hazai vendéglátó-, szálloda-, és más szolgáltatói szférának az elismeréseket.

A díjat egy, a nagyközönség számára meghirdetett nyílt-, valamint egy szerkesztőségi szavazás után ítéli oda a kiadó. A díjazottak kiválasztásában nagy szerepet játszik a közönség, a nyílt szavazás minden év decemberében indul és a gálaest előtt három héttel zárul. Bárki voksolhat, kategóriánként egy szavazat adható.
A szolgáltatók minőségét a kiadó szakmai bizottsága ellenőrzi, bírálja el és dönt végül ki kapja adott évben a minősítést. A díj odaítélésének feltétele, hogy a szolgáltató magas minőségű, és mindig azonos színvonalú szolgáltatást nyújtson.

Tavaly a Budapest Business Journal által alapított Spa&Relax Guide díjat, 2009-ben pedig a Day Holiday Kft. Aranynap díját nyerte el az Anna Grand Hotel az „Év vidéki wellness szállodája” kategóriában.

balatonfured.hu

Olvass tovább

Hozzászólások lezárva.