Oldal kiválasztása

Triatlon Tour a nyáron

Szerző: | 2012-04-12.

Június 10-én immár hetedik alkalommal ad otthont a város a Triatlon Tour- versenynek. Újdonság, hogy idén Balaton-felvidéki körversennyé bővül a rendezvény, amelyen várhatóan rajthoz állnak majd a legjobb hazai triatlonosok. Látványos verseny, profik, amatőrök és szemlélődők együtt.

 

Az évek óta nagy érdeklődés mellett zajló hagyományos versenyhez ezúttal két új viadalt kapcsolnak. Az első felvonás a jövő hétvégén, Káptalantótiban megrendezendő duatlon-, míg a záró esemény pedig az augusztus 25-én Ábrahámhegyen tartandó triatlonverseny lesz. A júniusi balatonfüredi futam, amely a Triatlon Tour idei második állomása, a profik számára egyúttal rövidtávú országos bajnokságnak is számít.

A füredi versenyen évről évre egyre többen vesznek részt, a Triatlon Tour az elmúlt években igazi tömegrendezvénnyé vált, ezért a sportág szövetsége ezúttal váltó jellegű bajnokságot hirdet magyar cégek számára. A háromfős csapatok tagjai, hasonlóan a profi versenyzőkhöz, teljesítenék az úszás, futás és kerékpáros távokat. Bóka István polgármester a sajtótájékoztatón elmondta: az önkormányzatokat illetve Balatonfüred testvérvárosainak képviselőit arra ösztönzi majd, hogy indítsanak csapatokat a rendezvényen.

Forrás: MTI

Megosztás

Olvass tovább

Programok

< 2021 >
Április

Hírek, Agora

Hírek

Rajzpályázat

„Ha nagy leszek, Bohócdoktor leszek” címmel rajzpályázatot hirdet a Karitáció Alapítvány.

Agora

  • Attila2024-02-28 17.10AgoraÍzléses közterületek Füreden? De mi lesz a lakóteleppel ,évek óta nem kezelik rendesen a növényeket ,bokrokat, fákat. Több szolgáltató feltúrta
  • Hát csak nem már megint egy átkozott szálloda?2024-02-23 16.27AgoraÉs ráadásul annyira szép zöld, hogy csak na. De a lényeg, hogy a turizmus nem cél, hanem eszköz. Az egyik
  • Rendelethez2024-02-23 16.24AgoraKöszönöm az információt! És egyben nagyon gratulálok az illetékeseknek.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Gazdabolt
Bahart
image004