Oldal kiválasztása

A Magyar Kupáért játszanak

Szerző: | 2012-04-13.

A hétvégén játsza a szezon legfontosabb mérkőzéseit a füredi férfi kézilabda egyesület. A BKSE a Magyar Kupa négyes döntőjében lép pályára, elsőként a Szeged ellenfeleként. A klub története eddigi legnagyobb sikere előtt áll, a játékosok kiharcolhatják a nemzetközi kupában való indulást is.

 

Délután négy órakor a füredi kézisek a Pick Szegeddel játszanak majd, a másik ágon MKB Veszprém-Tatabánya mérkőzés lesz. A két győztes játszik egymással a kupáért vasárnap négy órakor, míg a bronz mérkőzést előtte kettő órakor rendezik meg. Valamennyi mérkőzés látható lesz a Sportklubon.
A Magyar Kupa elődöntőit szombaton rendezik a fővárosi Sportmaxban. (Parkolási lehetőségek, jegyvásárlás, részletes információk itt.)

– A papírforma a Szeged győzelmét sejteti, azonban ez nem azt jelenti, hogy feltartott kézzel lépnénk pályára Skaliczky László alakulata  ellen. A kupadöntőknek pont az a jellegzetességük, hogy bármi megtörténhet, a kicsik is legyőzhetik a nagyokat, az esélytelenek az esélyeseket. Ebben a szellemben, teljesen felszabadultan, nyugodtan kézilabdázhatunk a Tisza-partiak ellen. A célunk, hogy a két meccsből legalább egyet megnyerjünk. Szeretnénk érmet nyerni, amiért mindent megteszünk a hétvégén – áll Sótonyi László a csapat edzőjének nyilatkozata a klub honlapján, aki hozzátette, a reális esélyek alapján várhatóan a Tatabányával csapnak majd össze a bronzéremért.

A Magyar Kupa győztese indulhat a 2012/2013-as szezonban az Európa Kupában. Amennyiben a győztes BL induló, a jog a második helyezettre, ha az is BL induló, úgy a bronzérmesre száll. Ez azt jelenti, hogy az utóbbi esetben csak a bajnoki dobogó ér nemzetközi indulást.

Az MKB Veszprém húsz-, a Pick Szeged hat-, a Tatabánya két alkalommal nyerte meg a kupát. A BKSE Mi eddig egy bronzéremmel dicsekedhet.

A balatonfured.hu oldal megtalálható a Facebookon is, klikkeljen ide, lájkoljon minket, így új híreinkről azonnal értesülhet!

balatonfured.hu

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

Hírek, Agora

Hírek

Szúnyogirtás Füreden

Ismét szúnyoggyérítést tartanak a városban. Június 24-én lesz a földi kémiai irtás.

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004