Május végén nyit a SunCity

Új néven és új programokkal várja vendégeit a május utolsó hétvégéjén nyitó népszerű szórakoztató központ, a SunCity. Az új koncepcióra és a korábbi Sundance Park helyén megvalósított fejlesztésekre építve az üzemeltetők az idei szezonban kétszázezer látogatóra számítanak.

Megújult szolgáltatásokkal, kellemes környezetben, állandó programokkal várja a látogatókat a SunCity, ahol a szezon kezdetétől az éjszakai rendezvények mellett immár tartalmas programokat kínálnak a napközben szórakozni vágyóknak is. Kulturális műsorok, színházi előadások, stand-up comedy, illetve számtalan sportolási és kikapcsolódási lehetőség színesíti majd a nappali kínálatot. Esténként koncertek, majd 11 órától hajnalig tartó bulik határozzák meg a hangulatot. Tematikus hetek, országos rendezvények, kiemelkedő minőségű kiegészítő szolgáltatások emelik majd az élvonalba az egész nyáron át nyitva tartó szórakoztató komplexumot.

A tervek szerint a legnagyobb hazai bandák adnak majd koncertet a SunCityben, mint a Tankcsapda, Ganxsta Zolee és a Kartel vagy az Irie Maffia. Minden stílus képviselteti majd magát a retrótól a funky-n át az elektronikus zenékig. Idén is lesznek nemzetközi sztárvendégek, például: Mark Knight, David Tort, Dave Seaman, Nils Noa, vagy Oliver Ingrosso. Ide költözik a népszerű Dumavölgy is, így például fellép majd Fábry Sándor, Badár Sándor, Szőke András, Kiss Ádám vagy Hadházi László.

– A turisztikai vonzerőn kívül nem elhanyagolható, hogy több mint száz embernek ad munkát a komplexum, és egyre több helyi kisvállalkozó is megrendelésekhez jut – vélekedik Zámbó Attila, a SunCity egyik tulajdonosa, aki szerint Balatonfüred és környéke vendéglátóira, kisvállalkozóira is kedvező hatással lehet a szórakoztató központ várható fellendülése.

A szórakozóhely szoros együttműködést alakított ki a szomszédos kemping területén található wakeboard pályával, így több viadal és bajnokság partnereként jelenik majd meg. A füredi önkormányzatával együttműködve számos sporteseménynek is otthont ad majd a terület.

– A SunCity látogatói nem maradnak le az olimpia vagy a Labdarúgó Európa-bajnokság legizgalmasabb pillanatairól sem. Aki pedig aktívan szeretne sportolni, az is megtalálhatja a számításait. Június 16-án az Ironman tematikájára épülő Balatonman elnevezésű versenynek adunk otthont, amelyen a legerősebb és legkitartóbb sportolók vesznek majd részt – tette hozzá Lucza Árpád a tulajdonosi kör tagja.

A 8 hektáros területen elhelyezkedő, 900 férőhelyes parkolóhellyel rendelkező SunCity-ben, bulihotel, bárok és teraszok gondoskodnak az éjszakai élet pezsgéséről, sofőrszolgálat és partyjárat pedig a biztonságos hazaérkezésről.

Forrás: Just Creative

Olvass tovább

Hozzászólások lezárva.