Bronzérmes a Balatonfüredi KSE

Történetének eddigi legnagyobb sikerét elérve a Balatonfüredi KSE kettős győzelemmel bronzérmes lett a férfi NB I-es kézilabda bajnokságban. A csapat az idegenbeli siker után ezúttal hazai pályán, jó játékkal, 26:20 arányban győzte le a Csurgó együttesét. Nagy ünneplés volt a helyszínen.

 

A magyar bajnokság harmadik helyéért játszott hazai pályán a BKSE vasárnap, miután egy héttel ezelőtt idegenben egy góllal 28:29 arányban győzött Csurgón. A kínálkozó nagy esélyt, hogy hazai környezetben nyerheti meg a bajnoki bronzérmet a csapat, nem szalasztották el Pásztorék és a mérkőzésen végig vezetve, 11:9-es félidő után, végül hat góllal győzték le ellenfelüket. A csapat két legeredményesebb játékosa a két idegenlégiós volt, Butenko 10, Sandrk 7 gólt dobott. A füredi csapatban pályára léphetett valamennyi fiatal játékos. Mérkőzés utáni hangulat, nyilatkozatok a Füred tévé videójában.
A mérkőzés után a telt házas csarnokban a szurkolók hosszan ünnepelték a csapatot, amely történelmi sikert aratott.

Sótonyi László: – Megkoronáztuk az egész éves munkánkat. Olyan eredményt értünk el, amely képességünk feletti, amit azért sikerült elérnünk, mert mindvégig igazi csapatként küzdöttünk.

A balatonfured.hu oldal megtalálható a Facebookon is, klikkeljen ide, lájkoljon minket, így új híreinkről azonnal értesülhet!

balatonfured.hu

Olvass tovább

Hozzászólások lezárva.