Oldal kiválasztása

Pünkösdkor nyit az aquapark

Szerző: | 2012-05-21.

Gyereknapon nyit az Aquapark, innentől kezdve augusztus végéig minden nap látogatható lesz az élményfürdő. Nyitási akció, a tavalyinál olcsóbb belépők, bővített ételkínálat, minőségi szolgáltatások, a főszezonban ismét éjszakai nyitva tartás. A füredi lakosoknak továbbra is félárú strandjegy.

 

A pünkösdi hétvégén május 27-én, reggel kilenc órakor nyit az Annagora Aquapark. A gyereknapon 18 éves korig minden látogató ingyen mehet be a vízi vidámparkba, a gyerekkel érkező felnőttek pedig féláron.

Idén változik a belépőjegyek ára, a tavalyihoz képest jelentősen olcsóbb lesz a felnőtt jegy, 5300 forint helyett 2500-ba kerül majd, a 140 centiméter fölötti gyerekek pedig a korábbi 2900 forint helyett 2000 forintért jöhetnek be az aquaparkba. A megszokott kedvezmények megmaradtak: három év alatt ingyenes az aquapark, a születésnaposok 100 forintért léphetnek be, a helyi lakosok pedig 50 százalékos kedvezményt vehetnek igénybe.

– Megosztottuk idén a belépőket. A strandjegy lényegesen kedvezőbb lesz a tavalyinál, ezzel az óriáscsúszdákon kívül minden szolgáltatást igénybe vehetnek a látogatók, vagyis a hullám-, a gyermek és a wellness medencéket is. A 12 darab óriás csúszdára külön jegyet lehet majd vásárolni, amelyeket nem muszáj megvenni a belépéskor, a fürdő területén is lesznek értékesítési pontok. Ezzel a megosztással a gyermekes családok belépését igyekszünk megkönnyíteni, hiszen számukra a korábbiakhoz képest olcsóbb lesz az aquapark – válaszolta a balatonfured.hu kérdésére a vízi park üzemeltetési igazgatója. Váradi Szabó István hozzátette: jelenleg is zajlanak a helyreállítási munkálatok, átvizsgálták az összes csúszdát és élményelemet, bevizsgáltatják a medencék vizét, kijavítják a pázsitot.

– A nyitásra minden készen lesz. Kiemelt figyelmet fordítunk a biztonságra, minden elemet tüzetesen átvizsgálunk, a fürdőzés zavartalanságát pedig közel negyven úszómester és csúszdafelügyelő vigyázza majd – fogalmazott Váradi Szabó István.

Bővül az idei szezonban a park területén kapható ételkínálat, újra lesznek különböző fitnesz és gyermek programok. A csúszdákra 5, 10, 15, vagy 20 csúszásra jogosító jegyet lehet majd vásárolni, amelyek használata egyszerű lesz, mert a belépéskor kapott karórán írják azokat majd jóvá. Tíz csúszás kétezer-, a húsz csúszás háromezer forintba kerül majd. Az árakról és kedvezményekről további részletek itt.

A 3,5 hektáros Balatoni élményfürdő 2500-3000 látogatót képes befogadni egyszerre, a wellness részlegben pedig 100-150-en tudnak kikapcsolódni. Évente átlagban hetvenezren látogatják az Annagora Aquaparkot, ahol fűtött külső és beltéri medencék, 32 fokos gyermekmedencék, 12 óriás csúszda illetve 3 gyermek csúszda, szaunákkal, gőzkabinokkal, illatkamrával, jégbarlanggal ellátott wellness részleg valamint Magyarország legnagyobb hullámfürdője várja a látogatókat.

A balatonfured.hu oldal megtalálható a Facebookon is, klikkeljen ide, lájkoljon minket, így új híreinkről azonnal értesülhet!

balatonfured.hu

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

Hírek, Agora

Hírek

Rendőrségi bemutató

Nyárindító megnyitó ünnepség Balatonfüreden, a Vitorlás téren május 22-én.

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004