Oldal kiválasztása

Balatoni Korona

Szerző: | 2012-05-25.

A közelmúltban ünnepélyesen forgalomba helyezték a Balatoni Koronát, a térség új utalványrendszerét. A Balatoni Korona arra hivatott, hogy segítse a településeken keletkező érték helyben tartását, ápolja szellemi és kulturális örökségünket és összetartó közösséget építsen.

Veszprém megye hét önkormányzata Veszprém, Várpalota, Balatonfüred, Balatonalmádi, Tihany, Nemesvámos és Litér hozta létre a Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamarával illetve a térség egyetlen magyar tulajdonú pénzintézetével a Kinizsi Bankkal együttműködve azt a szervezetet, amely a Balatoni Koronát forgalomba bocsátja.

Meggyőződésünk, hogy a Balatoni Korona tényleges segítséget jelent a vállalkozások forgalomnövelésében és abban, hogy a helyben keletkező értéket ne lehessen akadálytalanul kivinni térségünkből, hiszen az utalványokat csak az itteni elfogadóhelyeken lehet beváltani.

A Balatoni Korona elfogadóhelyekhez már számos vállalkozó, cég és intézmény csatlakozott. Minden cég és egyéni vállalkozó előtt továbbra is nyitva áll a lehetőség, amely díjmentes, csupán egy partneri szerződés aláírására van szükség.
A Balatoni Korona növelheti üzletének forgalmát, elégedett ügyfeleket hozhat Önnek. Javasoljuk, hogy tájékozódjon az elfogadóhellyé válás feltételeiről. A csatlakozással kapcsolatosan minden szükséges információt megtalál www.balatonikorona.hu honlapon. Kérdés esetén készséggel állnak rendelkezésére az info@balatonikorona.hu és a 20/ 22 85 400 telefonszámon.

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

Hírek, Agora

Hírek

Rendőrségi bemutató

Nyárindító megnyitó ünnepség Balatonfüreden, a Vitorlás téren május 22-én.

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004