Oldal kiválasztása

Gyilkosság Füreden

Szerző: | 2012-06-04.

Önvédelmi fegyverével követett el gyilkosságot egy füredi rendőr hétfőn a déli órákban, majd magával is végzett. Az áldozat a Szívkórház közismert és elismert osztályvezető főorvosa. A környéket a rendőrség hosszú időre lezárta, az ügyben a Veszprémi Nyomozó Ügyészség vizsgálódik.

 

A Bartók Béla utcában történt a gyilkosság, ahol több lövés is eldördült. Az áldozat a Szívkórház közismert és elismert osztályvezető főorvosa, akit a Balatonfüredi Rendőrkapitányságon dolgozó rendőr lőtt le, miután munkából hazatérve saját házában rajtakapta feleségével. A rendőr magával is végzett. A környéket a rendőrség hosszú órákra teljesen lezárta.

A Füred Tv helyszíni videója.

Gulyás Ildikó a Veszprém Megyei Nyomozó Ügyészség szóvivője hétfőn délután kiadott közleményben úgy fogalmazott: a Balatonfüredi Rendőrkapitányság hivatásos állományába tartozó rendőr 12 óra 20 perc körül szolgálati maroklőfegyverével fejbe lőtt egy a házastársa társaságában lévő személyt, majd magával is végzett. A helyszínen mind a sértett, mind az elkövető meghalt.

balatonfured.hu

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

Hírek, Agora

Hírek

Rendőrségi bemutató

Nyárindító megnyitó ünnepség Balatonfüreden, a Vitorlás téren május 22-én.

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004