Oldal kiválasztása

Átfestik a Vaszary Villát

Szerző: | 2012-06-18.

A város idén is csatlakozott a Múzeumok Éjszakája országos programhoz. Füred három kiemelt kulturális intézményében a Vaszary Villában, a Jókai Emlékházban és a Városi Múzeumban egyedi tárlatvezetéssel várják az érdeklődőket. Különleges látványnak ígérkezik az esti fényfestészet.

 

Június 23-án mindegyik intézményben egyedi tárlatvezetéseket tartanak, lesznek koncertek, gyermekfoglalkozások, reformkori ruhák bemutatója, fáklyás séta a történelmi városrészben. (Újra indultnak a reformkori séták is. Minden kedden és pénteken a Zsigmond utcai Bergmann Cukrászdától indulnak az egy órás séták. Részletek alább csatolva.)
A Nyitott Műterem képző és fotóművészei a Vaszary Villa kertjében alkotnak majd, éjjel pedig Szent Iván-éji dallamok címmel Farkas Zoltán gitárművész ad koncertet.

Este tíz órakor kezdődik az épületfestészet, amikor is a Vaszary Villára vetítenek az alkalomra tervezett különböző installációkat nagy teljesítményű vetítőgépek segítségével. A street art jellegű fényfestés különleges látványosság, amely újraértelmezi az adott épület architektúráját. Program.

A Vaszary Villa megfestve:

Fotók: Méhkas – Dia Project

A balatonfured.hu oldal megtalálható a Facebookon is, klikkeljen ide, lájkoljon minket, így új híreinkről azonnal értesülhet!

balatonfured.hu

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

100 éves a BFC

2024-05-29. 17.00 Balaton Szabadidő Központ

Sporttörténeti kiállítás és könyvbemutató.

Hírek, Agora

Hírek

Rendőrségi bemutató

Nyárindító megnyitó ünnepség Balatonfüreden, a Vitorlás téren május 22-én.

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004