Oldal kiválasztása

Mediterrán Színház

Szerző: | 2012-06-26.

Újszerű, izgalmas, nyári előadás sorozatot indít a Pannon Várszínház az Anna Grand Hotel hangulatos Mediterrán udvarában. A forró, nyárestékhez illő könnyed komédiák, zenés darabok és egy koncert szerepel a hat előadást felölelő Mediterrán Színház produkciói között. Az első előadást látványos felvonulás vezeti fel.

 

– A Mediterrán Színház tulajdonképpen a Füred Fest folytatása. A hotel udvara egy izgalmas, különleges atmoszférájú tér, itt adjuk majd elő a nyáresti, könnyed darabokat. Goldoni velencei történetével kezdünk, ami úgy vélem, megadja majd a színházi sorozat alaphangulatát. Eljátsszuk A Padlást és a Hotel Mentholt, és színpadra visszük A miniszter félrelép népszerű vígjátékot. Újdonságnak számít, hogy ezúttal egy koncertnek is helyet adunk, a Budapest Klezmer Band zenél majd Tompos Kátyával. Minden szezonban szeretnénk majd jelentkezni ezzel a sorozattal – válaszolta a balatonfured.hu kérdésére Vándorfi László, a Pannon Várszínház igazgatója.

A hat héten át, minden csütörtökön jelentkező sorozat első előadása előtt július 5-én reneszánsz jelmezes felvonulás és olasz zászlóforgatók, dobosok illetve gólyalábasok adnak műsort délelőtt 11 órakor illetve este hét órakor az Anna Grand Hotel főbejárata előtti dísztéren.

– Folytatjuk a színházi hagyományainkat és igyekszünk összekötni a kulturális élményt a vendéglátással. Gasztronómiai ínyencségekkel várjuk a nézőket, akik kedvezménnyel fogyaszthatnak az előadások előtt illetve után a cukrászdánkban, éttermünkben vagy éppen a borházunkban – fogalmazott Gaál Miklós, az Anna Grand Hotel igazgatója.

PROGRAM:

Július 5. csütörtök, 21.00

Goldoni: Két úr szolgája

Július 12. csütörtök, 21.00

Fenyő Miklós-Novai Gábor: Hotel Menthol

Július 19. csütörtök, 21.00

A Budapest Klezmer Band és Tompos Kátya koncertje

Augusztus 2. csütörtök, 20.30

Presser Gábor-Sztevanovity Dusán-Horváth Péter: A padlás

Augusztus 9. csütörtök, 20.30

Ray Cooney: A miniszter félrelép

Augusztus 16. csütörtök, 20.30

Fenyő Miklós-Tasnádi István: Made In Hungária

Részletes program itt olvasható.

A balatonfured.hu oldal megtalálható a Facebookon is, klikkeljen ide, lájkoljon minket, így új híreinkről azonnal értesülhet!

balatonfured.hu

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

100 éves a BFC

2024-05-29. 17.00 Balaton Szabadidő Központ

Sporttörténeti kiállítás és könyvbemutató.

Hírek, Agora

Hírek

Rendőrségi bemutató

Nyárindító megnyitó ünnepség Balatonfüreden, a Vitorlás téren május 22-én.

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004