Oldal kiválasztása

Olimpia az aquaparkban

Szerző: | 2012-07-10.

Az élményfürdőben készülnek az olimpiára is. A londoni játékok teljes ideje alatt, minden nap nagy képernyős, minőségi tévéken kísérhetik figyelemmel a fürdőzők a sporteseményeket a park erre a célra kialakított szabadtéri és fedett, hűvös területein. Egyedi helyszín, egyedi élmény!

 

A főszezonban új, korlátlan csúszdahasználatra jogosító jeggyel is várja a vendégeket az aquapark. Az egy főre szóló korlátlan csúszdahasználatra és a park valamennyi fürdőszolgáltatásának igénybevételére jogosító kombinált jegy a felnőtteknek hatezer forintba, míg a 140 cm alatti gyermekeknek négyezer forintba kerül. A jegyek a napi nyitva tartás idejére érvényesek, azaz jelenleg reggel 9-től hajnali 1-ig. Az éjszakai kombinált jegy, amely este hét óra utáni belépéssel érvényes, fejenként 3500 forintba kerül. A kombinált jegyre egyéb kedvezmények nem vehetők igénybe. Részletek az aquapark honlapján.

Természetesen lehetősége van mindenkinek továbbra is az 5-10-15-20 alkalmas csúszdajegyek közül választani a megfelelő strandjegye mellé. Ha valaki egyáltalán nem szeretne csúszkálni, elég megvennie csak a strandjegyet és a szaunavilág jegyet. Utóbbit akkor, ha izolált csendre, illatos gőzkabinra vagy hűsítő jégre, hidegre is vágyik.

A megszokott kedvezmények megmaradtak: három év alatt ingyenes az aquapark, a születésnaposok 100 forintért válthatnak strandjegyet, a helyi lakosok pedig 50 százalékos kedvezményt kapnak a strandjegy árából. Az idei szezonban bővült a park területén kapható ételkínálat, újra lesznek különböző fitnesz és gyermek programok.

A 3,5 hektáros Balatoni élményfürdő 2500-3000 látogatót képes befogadni egyszerre, a wellness részlegben pedig 100-150-en tudnak kikapcsolódni. Évente átlagban hetvenezren látogatják az Annagora Aquaparkot, ahol fűtött külső és beltéri medencék, 32 fokos gyermekmedencék, 12 óriás csúszda illetve 3 gyermek csúszda, szaunákkal, gőzkabinokkal, illatkamrával, jégbarlanggal ellátott wellness részleg valamint Magyarország legnagyobb hullámfürdője várja a látogatókat.

A balatonfured.hu oldal megtalálható a Facebookon is, klikkeljen ide, lájkoljon minket, így új híreinkről azonnal értesülhet!

balatonfured.hu

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

Hírek, Agora

Hírek

Rendőrségi bemutató

Nyárindító megnyitó ünnepség Balatonfüreden, a Vitorlás téren május 22-én.

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004