Oldal kiválasztása

FüredJam – Hiánypótló zenei fesztivál

Szerző: | 2012-07-12.

Quimby, Ladánybene 27, Pannonia Allstars Ska Orchestra- csak néhányan a FüredJam két napos zenei fesztivál fellépői közül. Szabadtéri színpad, jó zenekarok, és végre könnyűzenei koncertek Füreden. A Kisfaludy Színház fesztiválja igazi hiánypótló rendezvény lesz a városban. Nyerj jegyet a koncertekre!

 

– Egy egyedi zenei fesztivált szeretnénk létrehozni, az a törekvésünk, hogy a FüredJam-el új hagyományt teremtsünk a városban. Szerethető, ismert, minőségi zenét játszó zenekarokat hívtunk meg. Az első nap a napfényes életérzés jegyében telik majd, a másodikon a Quimby és barátaira hangolódunk rá. A koncertek a Balaton Szabadidő Központban lesznek, ha az idő engedi, akkor a szabadtéri színpadon – válaszolta a balatonfured.hu kérdésre Kéri Kitty a Kisfaludy Színház vezetője.

A FüredJam első napján, július 20-án, fellép a reggae, a punk és a latin zenét sajátosan keverő Ocho Macho, a lehengerlő erejű jamaicai skát a magyar népzenébe oltó, tizenegy tagú Pannonia Allstars Ska Orchestra és a hazai legnépszerűbb reggae-zenekar a Ladánybene 27.

A második nap, július 21-én, a gitárpopból, a folkból, a jazzből és az elektronikus zenéből merítő Wasabi Kht. koncertjével indul, majd fellép Frenk, aki nagy átéléssel énekli, hogy „Legyen a világ a kutyáké, ők még tudnak szeretni.” Itt lesz a vérbeli közép-európai blues fazon, a Linzben született, ám utcazenészként egész Európát végigcsavargó, énekes-gitáros, Dosztojevszkij hősének alteregóját felvevő Ripoff Raskolnikov. Decens melankólia és sallangmentes blues, ha úgy adódik akár még Tom Waits dalok is megszólalhatnak. A fesztivált az általában a kifulladásig játszó Quimby zárja.(A fellépő zenekarok egy-egy videója itt.)

Mindkét napon a kapunyitás délután 6 órakor lesz, a zenekarok éjjel egyig zenélhetnek majd. Az első napra 2500-, a másodikra 3500 forint a belépő, a két napos fesztivál jegy 4000 forintba kerül.
Jegyeket a helyszínen, a Tourinform irodán (Balatonfüred, Blaha utca 5) lehet vásárolni illetve elővételben a Kisfaludy Színház honlapján.

NYERJ JEGYET A KONCERTEKRE!

Van 20 jegyünk a FüredJam-re! Lájkold Balatonfüred illetve a Kisfaludy Színház hivatalos Facebook oldalait, és belépőt nyerhetsz a koncertekre. (10 darab jegy az első napra szól, 10 darab pedig mindkét napra érvényes.)

Ha már ismerőse vagy az oldalaknak oszd meg a Facebook oldalunkra feltett FüredJam linket, és szintén nyerhetsz.

A nyertesek nevét Balatonfüred Facebook oldalán tesszük közzé július 18-án. Itt.

balatonfured.hu

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

100 éves a BFC

2024-05-29. 17.00 Balaton Szabadidő Központ

Sporttörténeti kiállítás és könyvbemutató.

Hírek, Agora

Hírek

Rendőrségi bemutató

Nyárindító megnyitó ünnepség Balatonfüreden, a Vitorlás téren május 22-én.

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004