FüredJam – A szerethető fesztivál

Végre zene volt a városban! Lüktető ska, ringató reggae, merengő rock, és itt volt a húzónév, a nagy, közös nevező, a Quimby. A fesztivál legjobb koncertjét mégis a Dosztojevszkij hősének nevét méltán viselő Ripoff Raskolnikov adta. Egyszerű, szívfacsaró, vérbeli blues, valahonnan nagyon mélyről.

 

Jó zenekarok, könnyed koncertek. Kultúrkommandó a szünetekben. Az első nap kevés, de lelkes közönség, második nap már jóval többen, a tizenévesektől egészen a nagymamákig. Egy fesztivál, amely elérte, hogy a füredi taggal is büszkélkedő Quimby, húszéves fennállása óta először, végre itt a városban is zenéljen. Egy fesztivál, amely visszacsempészte az igényes popzenét a városba.
A Füred tévé riportja a kétnapos rendezvényről itt.

A Kisfaludy Színház szervezte FüredJam, már most elsőre, egy szerethető fesztivál. Csak egy hangulatos, megfelelő adottságú helyszínt kell találni és megvan a város új, imázs rendezvénye. FüredJam jövőre is! (Felléptek: Ocho Macho, Pannonia Allstars Ska Orchestra, Ladánybene 27, Wasabi Kht, Frenk, Ripoff Raskolnikov, Quimby.)
Képgalériák a koncertekről.

{photogallery}1323{/photogallery}

{photogallery}1324{/photogallery}

 

 

 

 

 

 

balatonfured.hu

Olvass tovább

Hozzászólások lezárva.